پارازیتها حساسیتزا هستند
در واقع هر محیطی که الکترونها در آن حرکت داشته باشند یا برق در آنجا وجود داشته باشد میتواند حساسیت ایجاد کند. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که این میدانهای مغناطیسی و الکتریکی به عنوان عامل محیطی ایجاد کننده حساسیت هستند.
رئیس اداره پرتوهای وزارت بهداشت گفت: پارازیت یا همان امواج مغناطیسی و الکتریکی موجود در اطراف وسایل الکتریکی حساسیتزا هستند.
علی گورانی رئیس اداره بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با
باشگاه خبرنگاران گفت: مطالعات جدید نشان داده است که درصد قابل توجهی از افراد به میدانهای مغناطیسی و الکتریکی حساسیت دارند.
وی افزود: میدانهایی که در اطراف وسایل الکتریکی و الکترونیکی ایجاد میشوند برای برخی افراد حساسیتزا هستند.
علی گورانی در خصوص حساسیتزا بودن وسایل الکتریکی اظهار کرد: در واقع هر محیطی که الکترونها در آن حرکت داشته باشند یا برق در آنجا وجود داشته باشد میتواند حساسیت ایجاد کند. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که این میدانهای مغناطیسی و الکتریکی به عنوان عامل محیطی ایجاد کننده حساسیت هستند.
وی راجع به نوع این حساسیت عنوان کرد: برخی مواقع افراد وقتی در معرض میدانهایی مثل دکل برق قرار میگیرند باعث حساسیت میشوند این حساسیت مانند سایر حساسیتها ممکن است با آبریزش بینی، کهیر، خارش، سوزش و قرمز شدن چشم، قرمزی پوست و غیره همراه باشد. هر چند که جواب قطعی در مورد تعداد افراد مبتلا به این حساسیت در دست نیست اما به هر حال این تعداد در حدی بوده است که سازمان بهداشت جهانی این حساسیت را اعلام کرده است.
رئیس اداره بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: عوامل ایجاد کننده میدان در حال افزایش است بنابراین انتظار میرود که با شیوع یک پدیده مشکلات مرتبط با آن هم بیشتر شود بنابراین افراد باید نسبت به این حساسیت گوش به زنگ باشند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: تمام عوامل محیطی میتوانند منحصر به حساسیت شوند اما تا به حال تصور میشود تنها عوامل فیزیکی و شیمیایی آشنا عامل آلرژی باشد به همین دلیل حساسیتزا بودن امواج مغناطیسی کمی غیر آشنا به نظر میرسد. این پارازیتهای حساسیتزا به اختصار Ehs نامیده میشود.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه