بانک مسکن «جایزه مسئولیت اجتماعی مدیریت» را کسب کرد. 
چاپ 

بانک مسکن «جایزه مسئولیت اجتماعی مدیریت» را کسب کرد.

بانک مسکن در کنفرانس ملی فرهنگ سازمانی با رویکرد توسعه و جایزه مسئولیت اجتماعی مدیریت به دلیل مجموعه اقداماتی که در حوزه برنامه ریزی، حمایت و پشتیبانی از طرح های تامین مسکن طیف های گسترده متقاضی و نیازمند، انجام داد، موفق به کسب جایزه «مسئولیت اجتماعی مدیریت» شد و مورد تقدیر دبیرخانه این همایش قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی بانک مسکن، در این کنفرانس که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد؛ دبیرخانه کنفرانس  ، پس از بررسی فعالیت شرکت­ ها، سازمان­ ها و نهادهای مختلف، جایزه «مسئولیت اجتماعی مدیریت» را به دلیل تلاش­ های بانک مسکن در طراحی و استقرار معیارهای مسئولیت اجتماعی و به خصوص در حوزه تامین مسکن و سرپناه برای اقشار مختلف جامعه  ،به این بانک اعطا کرد.

بر اساس این گزارش،آنچه باعث شد تقدیرنامه جایزه «مسئولیت اجتماعی مدیریت» به بانک مسکن برسد، دسته ­ای از اقدامات اجتماعی است که طی دوره کنونی مدیریت بانک مسکن یعنی در فاصله سال ­های ۹۳ تا کنون، توسط این بانک توسعه ­ای-تخصصی برای تامین نیاز مسکن خانوارهای کم ­درآمد، خانه­ اولی ­ها و همچنین تقاضای مصرفی خرید مسکن انجام شده است.

بانک مسکن با طراحی سبد متنوع تسهیلات خرید و ساخت مسکن آن به شکل تسهیلات ارزان قیمت، گروه­ های مختلف نیازمند سرپناه را تحت پوشش حمایت های مستقیم مالی قرار داد.

این گزارش حاکی است در حال حاضر تسهیلات خرید مسکن پرداختی توسط بانک مسکن به طور متوسط ۴۰ تا ۵۰ درصد قدرت خرید جامعه هدف را تحت پوشش قرار می­دهد.همچنین تسهیلات بدون سپرده ساخت مسکن نیز که با هدف عرضه مسکن ارزان قیمت برای همین جامعه هدف تقاضا، توسط بانک مسکن پرداخت می­ شود بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد هزینه ساخت مسکن را برای سازنده­ ها پوشش می­دهد.

بانک مسکن در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد از کل تسهیلات بخش مسکن را پرداخت می­کند.

بانک مسکن همچنین تا کنون بیش از ۴۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات ساخت ارزان قیمت به طرح مسکن مهر با ظرفیت ۳ میلیون و ۱۰۷هزار واحد مسکونی مهر پرداخت کرده است.

این اقدامات که زمینه و آثار اجتماعی آن به مراتب بیش از پیامدهای مثبت اقتصادی­ اش، بازتاب دارد سبب شده جایگاه بانک مسکن در حوزه تعهد به مسولیت اجتماعی، در رتبه برتر قرار بگیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: مسئولیت اجتماعی، قبل از هر چیز یک مقوله فرهنگی است

بر اساس این گزارش ،در ابتدای این کنفرانس  صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طی سخنانی  انگیزه‌ حضور در این کنفرانس را ارزش و منزلتی عنوان کرد  که حوزه مسئولیت‌اجتماعی برای توسعه‌ ایران دارد .

وی با اشاره به رهیافت‌هایی از بحث مسئولیت‌های اجتماعی افزود: مشکل امروز جامعه ایران ناشی از عدم پذیرش مسئولیت بنگاه‌های اقتصادی و اجتماعی است. اگر جامعه امروز با حجم وسیعی از آسیب‌های اجتماعی مواجه می‌شود، به عملکرد ما در گذشته نزدیک و دور برمی‌گردد.

 

صالحی امیری با تأکید بر وجود تحولات گسترده‌ جامعه‌ ایران و ضرورت بازنگری و بازشناسی این تحولات در راستای مسئولیت اجتماعی، تصریح کرد: این جامعه هر لحظه در مسیر تغییرات قرار دارد. علاوه بر سرعت تغییرات، حجم تغییرات در ایران جدی است. عمق، گستره و شدت تغییرات به حدی است که بعضی از جامعه‌شناسان آن‌ را به زلزله تشبیه می‌کنند. نتیجه، این است که ما نیازمند ارائه مدل‌های جدیدی برای مدیریت مسئولیت‌های اجتماعی متناسب با این تغییرات هستیم.

وی با اشاره به پیشینه مسئولیت اجتماعی در ایران، تصریح کرد: نمونه‌ زنده مسئولیت اجتماعی را در وقف می‌بینیم؛ در گذشته فضیلت وقف آن‌چنان بود که در شهر‌ها و روستاها، بناها و منابع را وقف می‌کردند و بسیاری از انسان‌های مردم دار، فهیم و مسئولیت‌پذیر در شهرها و روستاها، اموال خود را در متعالی‌ترین سطوح اجتماعی وقف می‌کردند. مفهوم مسئولیت‌ اجتماعی در گذشته ایران، تبار بسیار با ارزشی دارد که نیازمند کار مطالعاتی بنیادی است. امروز باید یک نوع بازسازی مفهوم وقف را با رویکرد مسئولیت اجتماعی در جامعه ایران داشته باشیم. در گذشته رویکرد فردی بود و امروز، رویکرد نهادی مطرح می‌شود.

وی به رویکرد انسجامی در بحث مسئولیت اجتماعی پرداخت و ادامه داد: ما باید برای پذیرش مسئولیت اجتماعی، یک نظام قانونمند و سیستمی در کشور ایجاد کنیم. امروزه کاری که نهادها و بنگاه‌ها در این حوزه انجام می‌دهند، فاقد انسجام است و ما نمی‌دانیم در کشور، چه میزان رویکرد مسئولیت اجتماعی و در چه سطوحی وجود دارد. ما نیازمند انسجام تقویمی، انسجام مدیریتی، انسجام ساختاری و انسجام برنامه‌ای برای توزیع مسئولیت در سطح ملی هستیم، به‌ویژه در نقاط دور و نابرخوردار. در بین بنگاه‌ها و نهادهای خصوصی بانک پاسارگاد سرآمد عمل به مسئولیت‌های اجتماعی است و از این جهت شایسته تقدیر است. واقعیت این است که همه بنگاه‌های اقتصادی و اجتماعی باید یک مسئولیت اجتماعی را در کشور قبول کنند. اگر این اتفاق در کشور شکل بگیرد، فقر و نابرابری و تبعیض به شدت کاهش می‌یابد.

شایان ذکر است ، در این مراسم ضمن اهدای جایزه‌ مسئولیت‌های اجتماعی به سازمان‌های برتر، از خانواده شهدای آتشنشان که در حادثه دلخراش ساختمان پلاسکو جانفشانی کردند،نیز  تقدیر شد.

 

درباره نویسنده

4439مطلب نوشته است .



نوشتن دیدگاه

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت یمین نیوز می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
تاسیس 1394

طراحی شده توسط گروه آرکو