تحسین موزه بانک ملی ایران توسط سفرای کشورهای خارجی
- چهارشنبه, 7, شهریور,1397
- بانک وبیمه, روابط عمومی
- ثبت نظر
سفیران کشورهای خارجی در بازدید از گنجینه آثار تاریخی و فرهنگی موزه بانک ملی ایران، این موزه را تحسین کردند.
به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، در ماه های اخیر برخی از مقامات و سفیران کشورهای خارجی از موزه بانک ملی ایران بازدید داشتند که تعدادی از این بازدیدها با نمایشگاه برپا شده «ارجان و جوبجی، جلوههایی از هنر زرگری عیلام» در این موزه نیز همزمان بود.
در روز افتتاح این نمایشگاه که ۵۹ قطعه زرین کشف شده در محوطه باستانی ارجان و جوبجی مربوط به جنوب شرقی استان خوزستان از جمله حلقه، بازوبند، گوشواره، دکمه و دستبند زرین، صفحه تزیینی، مهره طلایی و آثاری بارز از هزاره اول قبل از میلاد را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است، جمعی از سفرای کشورهای ارمنستان، گرجستان، بلغارستان، استرالیا، هلند، اکوادور، یونان و پاکستان در تهران نیز حضور داشتند.
آبهای کومار سینگ دبیر اول سفارت هندوستان در تهران به همراه جمعی از دیپلمات های این سفارتخانه در بازدید خود از موزه بانک ملی ایران و نمایشگاه «ارجان و جوبجی، جلوههایی از هنر زرگری عیلام»، موزه و نمایشگاه برپا شده را ستود.
همچنین سائوراب کومار سفیر هند در ایران اخیرا بازدید جداگانه از آثار تاریخی، فرهنگی و هنری موزه بانک ملی ایران از جمله نمایشگاه «ارجان و جوبجی» داشت و این مجموعه را بسیار ارزشمند خواند.
کریستو پولنداکف سفیر بلغارستان نیز در بازدید از موزه بانک ملی ایران، ضمن آشنایی با تاریخ تاسیس بانک ملی ایران و سیر تحول بانک و پول در ایران، با درج یادداشتی در دفتر یادبود موزه بانک ملی ایران، مجموعه به نمایش درآمده در ساختمان فاخر صندوق پس انداز بانک ملی ایران را تحسین برانگیز عنوان کرد.
کالایانا ویپاتی پومی پراتس سفیر تایلند نیز برای بازدید از موزه بانک، در ساختمان قدیم صندوق قرض الحسنه پس انداز حاضر شد و ضمن تاکید بر بازدید دوباره و مفصل تر از موزه در فرصتی دیگر، از توضیحات غنی و کامل ارائه شده در خصوص اشیای موزه تقدیر کرد.
وی همچنین در جریان این بازدید در ساختمان سردار اسعد (محل قدیم موزه بانک ملی ایران) هم حضور یافت و اظهار کرد: این افتخار و مایه مباهات من است که هم اکنون در این عمارت حضور داشته و امیدوارم مردم جهان نیز از وجود این موزه، عمارت و زورخانه در بانک ملی ایران اطلاع پیدا کرده و از آن ها بازدید کنند.
کاردار سفارت سوریه در ایران هم ماه گذشته در موزه بانک حاضر شد و پس از بازدید از آثار تاریخی، فرهنگی و هنری این موزه از جمله نمایشگاه «ارجان و جوبجی، جلوههایی از هنر زرگری عیلام»، این مجموعه را بسیار ارزشمند و گرانقدر عنوان کرد.
موزه بانک ملی ایران همچنین مورد استقبال سفیر الجزایر بود که عبدالمنعم احریز در بازدید دو ساعته خود از آثار، اشیاء و بخش های مختلف این موزه، برای برگزاری نمایشگاه مشترک اسکناس با بانک ملی ایران ابراز تمایل کرد.
سفیر الجزایر با درج یادداشتی در دفتر یادبود موزه بانک ملی ایران، مجموعه به نمایش درآمده در ساختمان فاخر صندوق پس انداز بانک ملی ایران را تحسین کرد.
همچنین حسن محمد عباس سفیر لبنان در ایران نیز مهمان موزه بانک بود و قرار شد تا سفیر این کشور کوچکترین واحد پول این کشور را برای نمایش در مجموعه اسکناس های کشورهای مختلف به موزه اهدا کند.
برگزاری نمایشگاه مشترک بین ایران و لبنان درباره فرهنگ مشترک و تعاملات متقابل نیز از جمله موضوعات طرح شده در این بازدید بود.
نذر محمد راجنها رایزن بازرگانی سفارت پاکستان هم ضمن حضور در موزه بانک ملی ایران با درج یادداشتی در دفتر یادبود موزه بانک این بازدید را همانند سفری در تاریخ، فرهنگ و اقتصاد کشور ایران دانست.
وی همچنین در این بازدید گفت: پیشرفت بانک ملی ایران طی نزدیک به یک قرن در حوزه بانکداری چشمگیر و بی نظیر است.
موزه بانک ملی ایران در خیابان فردوسی تهران واقع است که در آن مجموعه ای ارزشمند از سکه ها، تابلوهای نفیس خوشنویسی، فرش و مینیاتور، نقاشی های مدرن و کلاسیک، مسکوکات، اشیای قیمتی و کهن اهدا شده از طرف بانک ها و یا شخصیت های برجسته، آثار قلمزنی، ادوات و ابزارهای تاریخی و قدیمی بانکداری و نیز اسناد معاملات بزرگ به نمایش درآمده است.
علاقه مندان و بازدیدکنندگان داخلی و خارجی می توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت ۱۳ تا ۱۷ برای بازدید به این موزه مراجعه کنند.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه