عضو کمیسیون کشاورزی عنوان کرد: قاچاق دام زنده، عامل افزایش نرخ گوشت
- یکشنبه, 7, بهمن,1397
- اقتصاد خرد, اقتصاد شهری, اقتصاد کلان, اقتصادی, دولت, سیاسی, صنعت و تجارت, عناوین خبری
- ثبت نظر
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به لزوم ورود دستگاههای نظارتی به بحث قاچاق دام زنده، گفت: باید جلوی قاچاق دام زنده در کشور گرفته شود زیرا این مساله عامل اصلی افزایش قیمت گوشت در بازار است.
سید راضی نوری در گفتوگو با ایسنا در خصوص مساله افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار اظهار کرد: نوسانات و افزایش قیمت گوشت در شرایط کنونی اقتصاد کشور، فشار بسیار زیادی به مردم به خصوص قشر ضعیف جامعه وارد میکند و این موضوع برای کشوری که ظرفیت عظیمی در بحث گوشت قرمز دارد، پذیرفته نیست.
وی افزود: با توجه به اینکه نهادههای دامی با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور میشود، نباید شاهد افزایش قیمت گوشت در بازار باشیم اما متأسفانه میبینیم که گوشت روز به روز گرانتر میشود و اینکه نمیتوان شرایط را مدیریت کرد، اصلاً قابل توجیه نیست.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به اینکه افزایش قیمت ارتباط مستقیمی با عرضه و تقاضا دارد، ادامه داد: زمانی که دام به صورت زنده از کشور قاچاق میشود، شرایط عرضه و تقاضا بهم میریزد و شرایطی را به وجود میآورد که اکنون با آن مواجه هستیم.
نوری عنوان کرد: قاچاق دام زنده، به خصوص نوع ماده آن بسیار خطرناک است و در آینده مشکلات فراوانی را برای کشور در بحث تولید و تأمین گوشت رقم میزند. باید جلوی قاچاق دام زنده در کشور گرفته شود زیرا این مساله عامل اصلی افزایش قیمت گوشت در بازار است.
وی تصریح کرد: تا زمانی که شاهد قاچاق دام از مرزهای کشور هستیم نباید انتظار داشته باشیم که قیمت این محصول در بازار کاهش پیدا کند و به شرایط طبیعی باز گردد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به لزوم ورود دستگاه نظارتی به بحث قاچاق دام زنده بیان کرد: دستگاههای نظارتی مانند گمرکات، نیروی انتظامی و سازمان بازرسی کل کشور باید به این مساله ورود کنند و با شناسایی مجاری قاچاق دام، مانع این کار شوند. باید با کسانی که نسبت به قاچاق دام اقدام میکنند برخورد قانونی و جدی شود زیرا این کار شرایط بازار کشور را برهم زده است.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه