اخبار مهم بانک ملی ایران در بسته خبری این هفته
- پنجشنبه, 14, آذر,1398
- روابط عمومی
- ثبت نظر
در بسته خبری این هفته خبر پرداخت پرداخت بالغ بر ۶۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات عقود اسلامی، املاک مازاد از گردونه دارایی های بانک ملی ایران حذف می شوند، به خانواده نیم میلیون نفری «۶۰» بپیوندید و چند خبر مهم دیگر را یکجا بخوانید.
رفع احتیاجات ضروری با وام قرض الحسنه بانک ملی ایران
بانک ملی ایران بهمنظور رفع احتیاجات ضروری مشتریان و با حفظ و تقویت سنت پسندیده قرضالحسنه بیش از ۳۳ هزار فقره تسهیلات از محل منابع قرضالحسنه با کمترین کارمزد در هفت ماه ابتدای سال جاری پرداخت کرده است.
تسهیلات قرضالحسنه رفع احتیاجات ضروری راهی است تا بانک در مواقع ضروری مانند هزینه درمانی، کمک هزینه تحصیلی، تعمیر و تأمین مسکن و… در کنار مشتریان ارجمند خود باشد.
بانک ملی ایران از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه تعداد ۳۳ هزار و ۲۲۰ فقره وام قرض الحسنه رفع احتیاجات ضروری به ارزش یک هزار و ۱۴۹ میلیارد و ۹۳۲ میلیون ریال پرداخت کرده است.
این بانک در سال گذشته نیز بیش از 67 هزار فقره وام قرض الحسنه رفع احتیاجات ضروری تخصیص داد که ارزش ریالی آن به یک هزار و ۹۸۷ میلیارد و ۲۸۳ ریال می رسد.
در هفت ماه ابتدای امسال همچنین مبلغ ۱۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال وام قرض الحسنه تعمیر مسکن از سوی بانک ملی ایران پرداخت شده است.
در عین حال در مدت مذکور به منظور رفع نیازهای فوری و ضروری متقاضیان، تعداد ۲۳۲ هزار و ۱۱۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه به ارزش دو هزار و ۶۸۵ میلیارد ریال و ۳۱۰ فقره تسهیلات جعاله به ارزش سه هزار و ۵۲۱ میلیارد ریال توسط بانک کارگشایی از واحدهای تابعه بانک ملی ایران پرداخت شده است.
راه اندازی «اپلیکیشن ۶۰» بانک ملی ایران بیش از پیش ساده شده است.
کسانی که اپلیکیشن ۶۰ را برای دریافت رمز یکبار مصرف نصب می کنند، دو فقره کد راه اندازی دریافت می کنند.
کد اول به وسیله پیامک به آنها اطلاع رسانی می شود، اما تا چندی پیش مراجعه به دستگاه های خودپرداز، کیوسک یا Cashless برای دریافت کد دوم الزامی بود.
با این حال این روند هم اکنون تسهیل شده و دارندگان سامانه «بام» از مراجعه حضوری به این دستگاه های بی نیاز شده اند.
بالغ بر ۴ میلیون کاربر سامانه بام می توانند با مراجعه به منوی اصلی سامانه بام و انتخاب گزینه «فعالسازی رمز یکبار مصرف کارت»، شماره کارت مورد نظر خود را تعیین کرده و سپس کد اپلیکیشن ۶۰ را مشاهده و دریافت کنند.
با این روش، امکان راه اندازی اپلیکیشن دریافت رمز یکبار مصرف بانک ملی ایران به صورت کاملا آنلاین فراهم شده است.
بانک مرکزی استفاده از رمز دوم یکبار مصرف را از ابتدای دی ماه الزامی کرده است. این الزام برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی از کارت های بانکی به ویژه در بستر اینترنت و در قالب «فیشینگ» است.
در نسخه قبلی «اپلیکیشن ۶۰» امکاناتی مانند کارت به کارت، اعلام مانده کارت سکه، پرداخت قبض، خرید شارژ و خرید بلیت اتوبوس های بین شهری نیز ایجاد شده بود که در نسخه جدیدتر، کاربران می توانند به سهولت و سریع بلیت هواپیما پروازهای داخلی و خارجی را نیز خریداری کنند.
بانک ملی ایران همه کاربرانی که تا قبل از پایان آذر ماه این اپلیکیشن را نصب کنند در قرعه کشی ۶۰ جایزه ویژه شرکت خواهد داد.
پرداخت بالغ بر ۶۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات عقود اسلامی در بانک ملی ایران
بانک ملی ایران بیش از ۶۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب عقود اسلامی از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه پرداخت کرده است.
این تسهیلات در یک میلیون و ۱۵ هزار و ۵۳۴ فقره و در قالب عقود مضاربه، مشارکت مدنی، فروش اقساطی، جعاله، خرید دین، قرض الحسنه و… تخصیص داده شده است.
این بانک ۴۱ هزار و ۵۱۳ میلیارد ریال تسهیلات در ۵۷ هزار و ۷۴۳ فقره در قالب عقد مضاربه پرداخت کرده است.
در بخش مشارکت مدنی نیز شعب بانک ملی ایران ۳۹ هزار و ۸۲۸ فقره تسهیلات به ارزش ۲۰۲ هزار و ۲۷۲ میلیارد ریال تسهیلات اعطا کرده اند.
پرداخت تسهیلات قرض الحسنه نیز در بانک ملی ایران از اهمیت ویژه ای برخوردار است به طوری که در هفت ماه ابتدای امسال این بانک ۲۳۱ هزار و ۴۵۴ فقره تسهیلات به ارزش بیش از ۵۶ هزار و ۲۱۶ میلیارد ریال در قالب قرض الحسنه به متقاضیان پرداخته است.
از مجموع تسهیلات پرداختی بانک ملی ایران، سهم فروش اقساطی ۵۱۶ هزار و ۲۷ فقره تسهیلات به ارزش ۲۱۳ هزار و ۱۸۹ میلیارد ریال و اجاره به شرط تملیک ۸۳۲ میلیارد ریال است.
همچنین شعب بانک ملی ایران در مدت مذکور 130 هزار و ۷۶۴ فقره تسهیلات جعاله به ارزش ۴۰ هزار و ۲۰۳ میلیارد ریال پرداخت کرده اند.
در بخش خرید دین نیز ۲۰ هزار و ۳۰۷ فقره تسهیلات به ارزش ۳۵ هزار و ۷۶۷ میلیارد ریال، مرابحه ۱۶ هزار و ۴۶۶ فقره تسهیلات به ارزش ۱۸ هزار و ۹۳۵ میلیارد ریال و در بخش سلف دو هزار و ۷۶۹ فقره تسهیلات به ارزش ۱۸ هزار و ۹۸ میلیارد ریال پرداخت شده است.
تاکید عضو هیات مدیره بانک ملی ایران بر کار گروهی همکاران و استفاده بهینه از توانمندی های موجود
برات کریمی در همایش بررسی عملکرد اداره امور شعب استان قزوین که با حضور حمیدرضا فتحی بیرانوند مدیر امور شعب منطقه یک کشور، حسن سعیدی اصل مدیر کل امور بازرسی و حسابرسی، میر محمود موسوی مدیریت استراتژیک، علی یزدان دوست رئیس اداره امور شعب استان قزوین و دیگر مسئولان برگزار شد، با بیان اینکه استان قزوین به عنوان یکی از قطب های صنعتی کشور ظرفیت های بسیار بالایی دارد، تصریح کرد: ضرورت دارد همکاران و مسئولان واحدها ضمن تعامل با شرکت ها و مراکز تولیدی، در جهت ارایه هر چه بهتر انواع محصولات و خدمات بانکی بکوشند.
وی افزود: اعطای تسهیلات در تمامی سرفصل ها به ویژه تامین سرمایه در گردش، مضاربه و خرید دین به شرکت های صنعتی و مراکز تولیدی این استان و همچنین اعطای تسهیلات خرد به آحاد مردم یکی از رسالت های مهم بانک ملی ایران است.
عضو هیات مدیره در ادامه سخنان خود با اشاره به مفهوم تفکر بسیجی، همدلی و همزبانی را یکی از اصول رسیدن به اهداف دانست و گفت: اگر یک تیم و یک مجموعه برای عملیات و فرآیند های خود دارای هدف واحد و مشخص نباشد و نداند که در راه چه هدفی گام بر می دارد به نتیجه نخواهد رسید بنابراین همه همکاران باید با همدلی در راستای اهداف عالیه بانک گام بردارند.
در ادامه این مراسم حمیدرضا بیرانوند مدیر امور شعب منطقه یک کشور نیز ضمن تاکید بر پرداخت تسهیلات مضاربه و خرید دین به مشتریان جهت حفظ منابع در جریان، از مدیران استانی خواست تا تعامل بیشتر با همکاران، جانشین پروری در بانک و ایجاد فضای مناسب جهت انتقال مطالب همکاران به مدیران ارشد را سرلوحه کار خود قرار دهند.
در این همایش علی یزدان دوست رئیس اداره امور شعب استان به ارائه گزارشی از عملکرد استان پرداخت و در پایان از شعب برتر و همکاران نمونه به جهت عملکرد مطلوب با اهدای لوح تقدیر شد. همچنین مدیران بانک در ادامه سفر خود به استان قزوین، از شعب میدان ولیعصر، بانک کار گشایی وشعبه ممتاز قزوین بازدید و در جذب شرکت های صنعتی و تولیدی، تحقق رونق اقتصادی و تولید و اجرای سیاست های دولت تاکید کردند.
تسهیل خدمات دهی به مشتریان دارای معلولیت در شعب بانک ملی ایران
بانک ملی ایران در راستای اهداف مشتری مداری و حمایت از جامعه دارای معلولیت کشور، همواره به دنبال تسهیل خدمات دهی به این بخش از مشتریان گرانقدر بوده و در این زمینه علاوه بر توسعه بانکداری دیجیتال و نوین خود برای کاهش لزوم مراجعه به شعبه، تجهیز شعب و مناسب سازی ساختمان ها را نیز در دستور کار خود قرار داده است.
12 آذرماه مصادف با سوم دسامبر توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۱۹۹۲ به عنوان روز جهانی افراد دارای معلولیت نامگذاری شده است. با توجه به اینکه موانع فیزیکی و اجتماعی اغلب این افراد را در استفاده از تسهیلات و خدمات شهری و رفاهی محروم می سازد، بانک ملی ایران با قرار دادن مشتری مداری در راس امور خود و همچنین تبلور این باور در تمامی ارکان بانک، تلاش کرده تا گامی در زمینه بهبود شرایط زندگی و کاهش مشکلات این دسته از مشتریان بردارد.
با توجه به اینکه امکان بهره برداری برابر از امکانات، از حقوق انکارناپذیر تمامی افراد جامعه است، از این رو اداره کل مهندسی و املاک بانک نیز در تمامی برنامه های بازسازی و نوسازی شعب و ساختمان های خود تاکنون مسئله سهولت و امکان دسترسی افراد دارای معلولیت جسمی و حرکتی را حتی الامکان در طرح ها لحاظ کرده است.
از سویی نگاهی اجمالی به ساختمان های ادارای نشان می دهد که اغلب این ساختمان ها پاسخگوی نیازها و محدودیت های افراد دارای معلولیت نبوده و وجود مشکلات کالبدی، استفاده مفید از فضاهای شهری و ساختمان های عمومی را برای این دسته از افراد غیرممکن می سازد. بدین ترتیب سازگار کردن محیط و ساختمان های شعب بانک ملی ایران با شرایط این افراد که در عین حال به معنی رعایت شرایط دیگر گروه های جامعه اعم از سالمندان و بیماران نیز هست، ضروری به نظر می رسد.
در همین راستا بانک تلاش کرده تا موانع حرکتی شعب را با ایجاد رمپ، سطوح شیب دار، آسانسور و بالابرهای مناسب جهت حمل ویلچر، تعبیه درب های اتوماتیک، کاهش ارتفاع ورودی شعب نسبت به خیابان و… به حداقل برساند و اکنون شعب ایثار، فردوس، امیریه، میدان شهدا، کارگشایی مولوی، دانشگاه تهران، میدان فردوسی، میدان جمهوری و… با بهره مندی امکانات مذکور آماده ارایه خدمت به مشتریان دارای معلولیت هستند.
همچنین شعب مجهز به باجه نابینایان اعم از عارف تهران، میدان ولیعصر قزوین، خیابان سمیه قم، میدان هما فریزد یزد، میدان آزادی سنندج، چهارراه مشیر شیراز، خیابان کوهسنگی مشهد، اترک بجنورد و… به این دسته از مشتریان گرانقدر خدمات دهی می کنند.
اقدامات بانک ملی ایران در تسهیل خدمات دهی به مشتریان دارای معلولیت و همچنین همکاری این بانک در پروژه های مطالعاتی نظیر روش های مناسب سازی ساختمان های اداری برای افراد دارای معلولیت جسمی و حرکتی از سوی مرکز تحقیقات راه، مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی نیز مورد تقدیر قرار گرفته است.
ضمن اینکه اقدامات بانک ملی ایران در راستای توسعه بانکداری دیجیتال نیز با توجه به فراهم کردن خدمات بانکی غیرحضوری علاوه بر تحقق اهداف مشتری مداری، گامی در جهت حمایت از مشتریان دارای معلولیت نیز خواهد بود و این دسته از مشتریان می توانند از خدمات بانکی غیرحضوری بدون نیاز به مراجعه به شعب با استفاده از سامانه هایی نظیر بام، همراه بانک، اپلیکیشن بله، بانک آفیسر، اپلیکیشن ۶۰ و… بهره مند شوند.
به خانواده نیم میلیون نفری «۶۰» بپیوندید
تا کنون بیش از ۵۶۳ هزار نفر «اپلیکیشن ۶۰» بانک ملی ایران را نصب کرده اند.
این اپلیکیشن به منظور ارائه رمز یکبار مصرف و البته چندین خدمت دیگر در اختیار مشتریان قرار گرفته است.
بانک مرکزی استفاده از رمز دوم یکبار مصرف را از ابتدای دی ماه الزامی کرده است. این الزام برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی از کارت های بانکی به ویژه در بستر اینترنت و در قالب «فیشینگ» است.
در نسخه قبلی «اپلیکیشن ۶۰» علاوه بر ارائه رمز یکبار مصرف اول و دوم، امکاناتی مانند کارت به کارت، اعلام مانده کارت سکه، پرداخت قبض، خرید شارژ و خرید بلیت اتوبوس های بین شهری نیز ایجاد شده بود، اما در نسخه جدیدتر آن، کاربران می توانند به سهولت و سرعت بلیت هواپیمای پروازهای داخلی و خارجی را نیز خریداری کنند.
راه اندازی «اپلیکیشن ۶۰» بانک ملی ایران ساده است و برای نصب آن تنها باید به یک دستگاه خودپرداز، کیوسک، CASHLESS و یا سامانه بام بانک دسترسی داشت.
مشتریانی که تا قبل از پایان آذرماه اقدام به نصب ۶۰ و فعال سازی رمز دوم یکبار مصرف نمایند در قرعه کشی جشنواره “شصتت خبردار شده” نیز شرکت داده خواهند شد.
اطلاعات تکمیلی در این خصوص در سایت بانک ملی ایران در دسترس می باشد.
عضو هیات مدیره بانک ملی ایران: تامین مالی تعهدی بنگاه های اقتصادی، ضروری است
عضو هیات مدیره بانک ملی ایران گفت: تامین مالی تعهدی توسط بانک برای بنگاه های اقتصادی از ضروریات است.
محمود شایان در همایش بررسی عملکرد هشت ماهه اداره امور شعب استان سمنان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی و ضرورت جداسازی بودجه کشور از درآمدهای نفتی، افزود: کشور با تحریم های ظالمانه تحمیلی رو به روست و در چنین شرایطی تلاش برای استقلال اقتصادی کشور با ایجاد فرهنگ تبعیت از قانون در حوزه مالیاتی و مقاوم سازی اقتصاد کشور الزامی است.
وی با بیان این که اقتصاد کشور ما، بانک محور است، ادامه داد: کمک به ایجاد کسب و کارهای جدید و حفظ کسب و کارهای کنونی، گذر از بانکداری الکترونیک به بانکداری دیجیتال در راستای کاهش هزینه ها و نیز افزایش سرعت ارائه و دریافت خدمات در روزگار کنونی اجتناب ناپذیر است.
به گفته وی، کارکنان متعهد و متعصب بانک ملی ایران با جذب منابع ارزان قیمت، پرداخت تسهیلات خرید دین، صدور ضمانت نامه ها و تعیین تکلیف املاک تملیکی، گام های موثری در تامین مالی واحدهای تولیدی بر داشته اند.
عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با اشاره به تاکیدات بانک مرکزی و مراجع قانونی بر لزوم بسیج همه کارکنان در اجرای طرح استفاده از رمز دوم پویا، معرفی هر چه بیشتر امکانات بانک در این زمینه را خواستار شد.
مدیر محترم امور شعب منطقه دو کشور نیز در این همایش با اشاره به پتانسیل های موجود در استان سمنان، تلاش بیش از پیش برای جذب منابع ارزان قیمت را به منظور حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی خواستار شد.
فرهاد معقول با تاکید بر ضرورت درک صحیح شرایط اقتصادی کشور، همچنین بر لزوم رصد دقیق عملکرد و صورت های مالی در راستای سودآوری با ارائه خدمات شایسته به مشتریان تاکید کرد.
سعداله عیسی زاده مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی بانک نیز رعایت ضوابط و قوانین برند بوک و توجه ویژه به فعال سازی اپلیکیشن ۶۰ مشتریان تا پایان آذر ماه را یادآور شد.
احمد بهکار مرام رئیس اداره امور شعب سمنان هم در این همایش گزارشی از عملکرد خود و همکارانش ارائه داد.
در پایان این همایش حکم انتصاب داود کرمی به عنوان رئیس شعبه ممتاز سمنان اعطا شد.
عضو هیات مدیره بانک و هیات همراه همچنین در جریان سفر خود به استان سمنان از شعب ۱۷ شهریور و غدیر نیز بازدید کردند.
اظهارات وزیر اقتصاد در مراسم رونمایی از سامانه اموال مازاد بانک ها
در مراسم رونمایی از سامانه اموال مازاد بانکها (دولتی و خصوصی شده)، راه اندازی این سامانه را گامی بزرگ برای آزادسازی منابع بانکها برای اعطای تسهیلات بیشتر به بخش های اقتصادی و رونق بخشی به تولید کالا و خدمات برشمرد.
دکتر فرهاد دژپسند با بیان این مطلب اظهار داشت: برنامه اجرایی اصلاح نظام بانکی از جمله موضوعات مورد تاکید مقام معظم رهبری، رئیس جمهور محترم و جزء برنامه هایی بوده است که برای اداره وزارت اقتصاد ارایه دادم.
وی تصریح کرد: علت افزایش تملک دارایی ها توسط بانکها, امین بودن آنان در قبال سپرده گذاران و حفظ بیت المال است؛ یعنی سپرده گذاران انتظار دارند بانک ها در حفظ و حراست از دارایی آن ها حداکثر تلاش خود را انجام دهند.
دژپسند تاکید کرد: بانک ها در بحث تامین مالی موظف به ارایه تسهیلات و از طرف دیگر ، بخش های تولیدی نیازمند اخذ این منابع مالی و تبدیل آن به جریان سودآور هستند تا بتوانند اصل منابع به همراه سود آن را به بانک برگردانند ولی اگر این فرآیند دچار اختلال شود، هر دو طرف به مشکل برمی خورند.
وی افزود: بهترین حالت برای بانکها این است که تسهیلات گیرنده یا فعال اقتصادی از منابع به گونه ای استفاده کند که در موعد مقرر به بازپرداخت اصل و فرع اقدام کند.
دژپسند تاکید کرد: بانکها پس از اعمال مساعدت های ممکن،در مرحله اول با اخطار و در مرحله بعد به تملک اقدام می کنند، بنابراین این موضوع که بانک ها کاری می کنند که دارایی ها را تملیک کنند به هیچ وجه صحت ندارد.
وی افزود: البته مشارکت و همکاری خود بانک ها اعم از بانک های خصوصی و دولتی در راه اندازی “سامانه اموال مازاد بانک ها” و نیز استقبال آنها از این مراسم، نشان می دهد که مدیران بانکی چنین تمایلی ندارند.
وزیر اقتصاد یادآور شد، این سامانه برای همه دارایی ها ی مازاد بانک ها نیست، بلکه بالغ بر ۱۷ هزار میلیارد تومان و صرفا املاک و دارایی های “ملکی” و “تملیکی” آنها را شامل می شود.
وزیر اقتصاد گفت: خوشبختانه از سال قبل که دکتر روحانی در جلسه برگزار شده در محل وزارت اقتصاد، اصلاح نظام بانکی را اولویت اول این وزارتخانه عنوان کرد تا به امروز، بیش از هفت هزار میلیارد تومان اموال مازاد بانک ها واگذار شده است که حدود ٤ هزار میلیارد تومان آن سهام و ۳ هزار میلیارد تومان آن املاک مازادبود.
دکتر دژپسند تصریح کرد: البته این اقدام تنها با هدف فروش اموال مازاد نیست بلکه در قالب آن امکان واگذاری مدیریت و مشارکت در راه اندازی بیش از ۱۲۴۶ واحد کارخانه ای، ۲۷۷ واحد دامداری و … نیز فراهم آمده است و متقاضیان می توانند تقاضای خود را در این ارتباط ارائه کنند تا توسط بانک های عامل مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: این امر به نفع اقتصاد کشور است چون باعث راه اندازی مجدد بنگاه های راکد، ایجاد اشتغال و افزایش تولید در کشور می شود.
وزیر اقتصاد یکی از اهداف اصلی مد نظر در راه اندازی “سامانه اموال مازاد بانک ها” را ایجاد شفافیت عنوان کرد و گفت: الان هر کسی می تواند به محض اراده، با مراجعه به سامانه، اطلاعات اموال مازاد بانک ها را دریافت و حتی نسبت به خرید یا مشارکت در مدیریت آنها اقدام کند.
دژپسند در ادامه با تاکید بر اینکه حتی یک ریال از درآمد ناشی از واگذاری اموال مازاد بانک ها از طریق سامانه مذکور به خزانه دولت واریز نمی شود اظهار داشت: تمام منابع آزاد شده از این محل، به خود بانک عامل تعلق دارد و هدف، تنها به جریان افتادن منابع برای ایجاد رونق تولید در کشور است.
وی با اعلام اینکه حدود ۵۰ درصد از اموال عرضه شده در “سامانه اموال مازاد بانک ها” متعلق به بانکهای ملی، ملت، کشاورزی و صادرات است، تصریح کرد: به این جهت اسامی این بانک ها را اعلام کردم که نوعی مطالبه عمومی ایجاد شده و کار با سرعت و جدیت بیشتری پیش برود.
وزیر اقتصاد طراحی و راه اندازی “سامانه اموال مازاد بانک ها” را حاصل مشارکت و همکاری وزارت اقتصاد و بانک های دولتی،خصوصی شده و در حال ادغام عنوان کرد و ابراز امیدواری نمود در آینده نزدیک شاهد ثمرات مثبت این اقدام مشترک باشیم.
حمایتی به وسعت یک سرزمین / رونق تولید در استان گیلان با تسهیلات بانک ملی ایران
بانک ملی ایران همواره در راستای رونق تولید و حمایت از ایجاد فرصت های شغلی پایدار به واحدهای تولیدی و صنعتی سراسر کشور به منظور تأمین و تجهیز منابع لازم برای ایجاد، تکمیل، توسعه و تأمین سرمایه در گردش این واحد ها، تسهیلات لازم را اختصاص می دهد.
رونق تولید به عنوان یکی از مهمترین بخش های مهم پیشران حرکت کشور به سمت توسعه اقتصادی است؛ بخشی که سعی شده تا با برنامه ریزی و پشتیبانی و حمایت های همهجانبه، تاثیرگذاری آن در روند حرکت توسعه اقتصادی کشور افزایش یابد.
طی سال های گذشته یکی از کارخانجاتی که توانسته با بهره مندی از حمایت ها و پشتیبانی بانک ملی ایران به رونق تولید دست یابد و تبدیل به صنعتی بومی و نیاز به واردات را کاهش دهد، شرکت پارس خزر به عنوان قطب تولید لوازم خانگی واقع در استان گیلان است.
با حمایت های صورت گرفته از ایده تا طراحی و تولید محصولات این واحد صنعتی بزرگ در داخل کشور به دست توان صنعتگران داخلی و براساس استانداردهای جهانی و با توجه به نیازهای مصرفکنندگان تولید و در بازارهای داخلی و خارجی عرضه می شود که صادرات این کالا سالانه میلیون ها دلار ارزآوری برای کشور به همراه دارد.
این کارخانه پس از نیم قرن فعالیت اکنون با حمایت های بانک ملی ایران با ایجاد چهار هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم با بهره گیری از تکنولوژی های روز دنیا و فراتر از استانداردهای جهانی سالانه بیش از ۳ میلیون دستگاه لوازم خانگی را تولید می کند.
حرکت گام به گام علم و تکنولوژی در بزرگترین و قدیمی ترین قطب اقتصادی شمال کشور موجب تولید بیش از ۲۰۰ نوع محصول متنوع لوازم خانگی در ۲۱ گروه تولیدی شده است.
احداله امیری رئیس اداره امور شعب بانک ملی ایران در استان گیلان با تأکید بر لزوم تأمین مالی صنایع و حمایت از تولیدکنندگان این استان اظهار داشت: برای تحقق رونق تولید در سال جاری با تأمین و تجهیز منابع لازم برای ایجاد، تکمیل، توسعه و تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی کشور در کنار صنعتگران خواهیم بود.
وی خاطر نشان کرد: در راستای ایجاد اشتغال پایدار و تسریع رونق تولید در نظر داریم از طریق پرداخت تسهیلات در حفظ تولید و اشتغال موجود اقدام کنیم تا شاهد تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و بهبود وضعیت واحدهای تولیدی باشیم.
امیری از بانک ملی ایران به عنوان بانک حامی بخش تولید کشور یاد کرد و افزود: این بانک در پرداخت تسهیلات برای سرمایه در گردش و تکمیل طرح های نیمه تمام و اجرای طرح های توسعه ای واحدهای تولیدی که زنجیره ارزش را در استان تکمیل نمایند، همواره آماده است.
آرش فرزام صفت، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان در این رابطه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی بانک ملی ایران با اشاره به این که تولید و اشتغال از ضرورت های اجتناب ناپذیر رشد و توسعه اقتصادی هر کشوری است، گفت: برای رونق و توسعه واحدهای تولیدی و حفظ اشتغال با همکاری و حمایت های بانک ملی ایران در استان می توانیم در جهت هم افزایی بیشتر در جهت رونق تولید و توسعه اشتغال قدم برداریم.
وی افزود: این استان به دلیل دسترسی به بازارهای کشور همسایه می تواند مکان مناسبی برای استقرار صنایع صادرات محور باشد که بهره برداری از چنین صنایعی ارزش افزوده و ارزآوری مناسبی به همراه خواهد داشت.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از بانک ملی ایران برای اقدامات مؤثر در حمایت از صنایع استان گفت: بیشترین قسمت مشکلات واحدهای صنعتی در گذشته نبود سرمایه در گردش و تأمین سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی و صنعتی بود که امروز با حمایت های بانک ملی ایران این واحدهای تولیدی به اوج چرخه تولید خود بازگشتند.
وی اظهار داشت: فعالیت بانک ملی ایران بهعنوان حامی صنعت، وظیفه ای بسیار سنگین و حائز اهمیت در جهت ایجاد ارزش افزوده و توزیع عادلانه ثروت و محرومیت زدایی در مناطق مختلف کشور است.
درک نیاز مشتری، اولین گام ورود به عرصه بانکداری دیجیتال
عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با تاکید بر اینکه درک نیاز مشتری، اولین گام ورود به عرصه بانکداری دیجیتال است، گفت: اجرای فرهنگ بانکداری دیجیتال، تغییر فرایندها و بروزرسانی آنها در راستای دیجیتالی شدن بانک و همچنین پرهیز از اقدامات جزیره ای و داشتن تفکر سیستمی در گام های بعد بسیار حائز اهمیت هستند.
محمود شایان در همایش بررسی عملکرد اداره امور شعب استان کرمان و ارائه راهکارهای تحقق اهداف که با حضور فرهاد معقول مدیر امور منطقه دو کشور، سعدالله عیسی زاده مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی، مختار محمدی رئیس اداره کل حسابداری و بودجه و مسئولین اداره امور، روسای شعب، کارشناسان و روسای دوایر ستادی استان برگزار شد، با تاکید بر لزوم توجه به توسعه بانکداری دیجیتال گفت: وزارت اقتصاد و دارایی از ابتدای سال، طرح اقتصاد هوشمند و بانکداری دیجیتال را مطرح و سند آن را به بانک ابلاغ کرد که بر اجرای آن توصیه شده است.
وی تصریح کرد: حرکت به سمت نیازهای مشتری، کاهش هزینه ها، استفاده درست از منابع و داده ها و تبدیل آن به دانشی در راستای انجام خدمات بهتر از مزایای اجرای این طرح هستند و باید در این عرصه آگاهانه گام برداشت.
شایان به لزوم بررسی و پایش تاثیرات تصمیمات در واحدها پرداخت و همچنین اطمینان از عدم افزایش هزینه ها در راستای اجرای طرح مذکور را مورد تاکید قرار داد و گفت: اساساً بانکداری دیجیتال به معنای خرید فناوری نبوده بلکه تغییر در فرایند کسب و کار است.
این عضو هیات مدیره بانک ملی ایران عنوان کرد: با ارائه یک محصول نمی توانیم بگوییم دیجیتالی شده ایم بلکه این فرایند باید در تمامی عرصه ها صورت گیرد و تبدیل به فرهنگ شود. به عنوان مثال در بخش اعتباری تاثیر نقش نیروی انسانی در قضاوت برای اعطای تسهیلات بانکی باید کمتر شده و این مهم با تکیه بر سیستم مبتنی بر پایه داده ها، پیشینه مشتری و اعتبارسنجی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه تنها در این صورت است که می توانیم بگوییم در راه دیجیتالی شدن گام برداشته ایم، استقرار سیستم جامع تسهیلات بانک ملی ایران را گامی بزرگ و موثر در این عرصه دانست.
تاکید بر دستیابی به اهداف بانک
فرهاد معقول مدیر امور شعب منطقه دو کشور با اشاره به تاکیدات مدیرعامل بانک درخصوص راهبردهای اساسی سودآوری و حرکت پر شتاب تر به سوی بانکداری دیجیتال، لازمه تحقق این هدف را تلاش همه جانبه همکاران و استفاده بهینه از همه ظرفیت ها عنوان کرد.
وی در ادامه بر داشتن برنامه دقیق و عملیاتی در استان و استفاده حداکثری از ابزارها و محصولات بانک تاکید کرد.
لزوم استقرار طرح برند بوک
مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی بانک نیز ضمن تاکید بر استقرار طرح برند بوک در بانک ملی ایران، آن را محصول تحقیقات دو ساله در عرصه یکسان سازی برند بانک دانست و بر اجرای دقیق آن در سراسر کشور تاکید کرد.
سعد الله عیسی زاده تضییع اموال بیت المال را در اغتشاشات اخیر حرکتی کور و ناشی از ضعف و استیصال دشمنان جمهوری اسلامی و ملت شریف ایران دانست و ضمن محکوم کردن آن، از تلاش ها و زحمات شبانه روزی همکاران در برقراری و تداوم خدمات بانکی به مشتریان ارجمند بانک قدردانی کرد.
تاکید بر جذب منابع ارزان قیمت
مختار محمدی رئیس اداره کل حسابداری و بودجه بانک نیز با ارائه مدل ساختار ترازنامه بانک، به تشریح عوامل موثر بر دارایی ها و همچنین سودآوری بانک پرداخت.
وی با اشاره به لزوم افزایش و جذب سپرده های ارزان قیمت، ترکیب منابع را نیز مورد تاکید قرار داد و رشد متوازن دارایی ها و بدهی ها را از عوامل موثر بر سودآوری بانک برشمرد.
همچنین جاوید قوامی رئیس اداره امور شعب استان کرمان نیز گزارشی از آخرین وضعیت عملکرد، برنامه ها و اهداف بانک ملی استان تا پایان سال جاری ارائه کرد.
در پایان نیز شعبه خیابان امام جمعه کرمان (کد ۸۰۶۸ ) با حضور فرهاد معقول مدیر امور شعب منطقه دو کشور و تعدادی از مشتریان خوش نام بانک ملی ایران افتتاح شد.
رییس جدید اداره کل خارجه معارفه شد
با حضور محمود شایان عضو هیات مدیره بانک ملی ایران، مهدی پاشازاده به عنوان رییس جدید اداره کل خارجه بانک معارفه شد.
محمود شایان در این مراسم که با حضور محسن امین زارع معاون امور ارزی و بین الملل، علی موسوی زاده مدیر امور اعتباری، حمیدرضا فتحی بیرانوند مدیر امور شعب منطقه یک کشور، روسای ادارت کل اعتبارات، مشارکت ها، بررسی طرح ها و… برگزار شد، با بیان اینکه امیدواریم این تغییر و تحول منشاء خیر و برکت برای بانک ملی ایران باشد، گفت: همکاران باید انسجام و همدلی لازم را با یکدیگر داشته باشند تا اثرات مثبت آن به سازمان تسری یابد.
وی با تاکید بر اینکه امروز شرایط خاص بین المللی را سپری می کنیم و همکاران باید در چارچوب قوانین و مقررات عمل کنند، تصریح کرد: رییس جدید اداره کل خارجه مسئولیت سنگینی را در شرایط فعلی بر دوش دارد و از خداوند برای ایشان توفیق مسئلت داریم.
محسن امین زارع معاون امور ارزی و بین الملل بانک نیز با بیان اینکه در زمان شروع دور جدید تحریم ها تعهدات زیادی در کنار کارگزاران داشتیم و باید به خوبی مدیریت می شد، گفت: با تکیه بر تجربه بانک در دوران قبل تحریم ها و علی رغم تمامی نوسانات و مشکلات موجود در شرایط تحریم های جدید، خوشبختانه امروز هیچ تعهد ایفا نشده ای نزد کارگزاران نداریم و بیش از ۳۰۰ میلیون یورو از تعهداتمان ایفا شد. همچنین هیچ حساب بلوکه شده ای نزد کارگزاران نداریم و تمام وجوه به حساب های امن منتقل شده اند.
وی اظهار کرد: در دوره قبل تحریم ها، مشکلاتی در این حوزه ها وجود داشت اما امروز شرایط ارزی مناسبی داریم و حتی وضعیت نقدینگی بانک نسبت به چند سال گذشته مناسب تر است.
مهدی پاشازاده رییس جدید اداره کل خارجه بانک نیز با بیان اینکه اکنون فعالیت ارزی در ۴۰۰ شعبه بانک در حال انجام است، گفت: فعالیت خوبی در بخش معاملات ارز صورت گرفته و برای تداوم آن، از تک تک همکارانم در شرایط حساس کنونی دست یاری می طلبم.
اسامی برندگان جشنواره «بلهسورون» اعلام شد
چهار برنده خوش شانس جشنواره «بلهسورون۲» معرفی شدند.
این جشنواره به مناسبت چهار میلیونی شدن تعداد کاربران بله و فرارسیدن چهارمین سالگرد راه اندازی این اپلیکیشن از 18 آبان ماه آغاز و هر هفته یک برنده انتخاب شد.
گوشی موبایل شیائومی مدل Mi A3، ساعت هوشمند شیائومی مدل Amazfit Bip، هدست شیائومی Air dots و اسپیکر هوشمند شیائومی Millet جوایز این جشنوازه بود که به چهار برنده خوش شانس به قید قرعه کشی تعلق گرفت.
«بله» به عنوان تنها پیام رسان ارتباطی و بانکی کشور در یکی از شرکتهای زیرمجموعه شرکت داده ورزی سداد، با حمایت و پشتیبانی بانک ملی ایران توسعه یافته است و علاوه بر ارائه همه خدمات معمول یک پیام رسان از جمله گفت و گو، ایجاد کانال و گروه، استفاده از استیکر و بازو (بات)، امکان ارائه خدمات بانکی از قبیل خرید شارژ، عملیات کارت به کارت، پرداخت قبوض خدماتی، پرداخت خلافی خودرو، پرداخت عوارض خروج از کشور، انجام کار خیر و … را داراست.
اسامی برندگان قابل مشاهده است.
املاک مازاد از گردونه دارایی های بانک ملی ایران حذف می شوند
بانک ملی ایران در سال ۹۸ بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال از اموال مازاد خود را واگذار کرده و تعیین تکلیف این اموال، تا حذف از گردونه دارایی های بانک ادامه دارد.
با توجه به تاکید دولت در خروج از بنگاه داری بانک ها و الزام وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی بر فروش اموال مازاد بانک ها، بانک ملی ایران تعیین تکلیف اموال مازاد خود اعم از املاک ملکی و تملیکی و سهام شرکت ها را در دستور کار دارد و در سال جاری ۱۱ هزار و ۱۵۶ میلیارد ریال از این اموال را واگذار کرده است.
بر اساس گزارش اهم عملکرد و دستاوردهای وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک ملی ایران در سال جاری پیشتاز فروش اموال مازاد بوده است و این واگذاری ها همچنان طی روندی منطقی، قانونی و گام به گام تا پایان سال ادامه دارد.
تعیین تکلیف اموال مازاد بانک ها در راستای عمل به مفاد ماده ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور است و در همین راستا بانک ملی ایران در تاریخ چهارم آبان ماه سال جاری اقدام به برگزاری مزایده کلیه سهام خود در شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی (بزرگترین هلدینگ سرمایه گذاری) کرده است.
همچنین نوبت دهم مزایده سراسری فروش اموال تملیکی و مازاد مازاد بانک در سال جاری برگزار می شود که متقاضیان خرید می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از ساعت ۱۰ صبح روز ۱۳ آذرماه به بخش مناقصه و مزایده در قسمت اخبار سایت بانک و یا سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به آدرس www.setadiran.ir بخش مزایده مراجعه کنند.
ضمنا ارایه پیشنهاد صرفا از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت و حداکثر تا ساعت ۱۷ روز ۲۴ آذرماه امکان پذیر است و تاریخ بازگشایی الکترونیکی پاکت ها نیز روز ۲۵ آذرماه خواهد بود.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه