قالیباف: اولویت در طرح سد مخزنی تنگ سرخ بشار، رفع مشکل تملک اراضی مردم است
- سه شنبه, 14, تیر,1401
- اقتصاد خرد, اقتصاد شهری, اقتصاد کلان, اقتصادی, دولت, سیاست, سیاسی, عناوین خبری, قضایی, مجلس
- ثبت نظر
رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از طرح سد مخزنی تنگ سرخ بشار، ضمن استماع مشکلات مردم بومی منطقه درخصوص تملک اراضی واقع در طرح مذکور، گفت: باید با ارزش سنجی اراضی، خسارات وارد شده به مردم تعیین و کارشناسی شود. همچنین زمین ها باید با قیمت روز کارشناسی شود.
به گزارش یمین نیوز به نقل از ایسنا، محمدباقر قالیباف و هیات همراه صبح امروز (سهشنبه) در اولین برنامه نظارت ستادی خود در استان کهگیلویه و بویراحمد از طرح سد مخزنی تنگ سرخ بشار بازدید به عمل آوردند.
در بدو ورود قالیباف، عده ای از مردم برای بیان مشکلات خود در خصوص اجرای این طرح در محل حاضر شدند که رئیس مجلس به محض اطلاع از حضور مردم، در میان آنها حاضر شد و از نزدیک ضمن گفت وگو با مردم، مشکلات و مسائل آنها را شنید که یکی از اصلیترین مشکلات مردم، مشکل تملک اراضی این طرح است.
همچنین با توجه به اینکه یکی از اصلی ترین مشکلات مردم بومی موضوع حل نشدن بحث تملک اراضی واقع شده در طرح بود، قالیباف عنوان کرد: قطعاً این موضوع را پیگیری خواهم کرد و با توجه به همراهی رؤسای کمیسیونهای انرژی و کشاورزی مجلس در این سفر، این موضوع باید تعیین تکلیف شود.
وی با تاکید بر اینکه اولویت باید با اراضی تحت عملیات کارگاهی طرح باشد، گفت: باید با ارزش سنجی اراضی، خسارات وارد شده به مردم تعیین و کارشناسی شود. همچنین زمین ها باید با قیمت روز کارشناسی شود، نه اینکه نزدیک به ۱۰ سال زمین ها از افراد گرفته شود و ارزشیابی با نرخ ۱۰ سال گذشته صورت گیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اولویت در طرح سد مخزنی تنگ سرخ بشار، رفع مشکل تملک اراضی مردم است.
بر اساس این گزارش، موضعیت جغرافیایی سد مخزنی تنگ سرخ بشار بر روی رودخانه بشار در استان کهگیلویه و بویراحمد بوده و دسترسی به موقعیت سد از طریق جاده قدیمی شیراز-یاسوج و در فاصله ۳۵ کیلومتری یاسوج از طریق یک رشته جاده آسفالته فرعی امکانپذیر است.
از جمله اهداف این طرح می توان به تامین آب شرب یاسوج و روستاهای مسیر، به میزان ۲۰ میلیون مترمکعب در سال، تامین آب صنعتی یاسوج به میزان ۱۳.۳ میلیون مترمکعب در سال، تامین آب کشاورزی شهرستان بویراحمد و دنا به میزان ۳۳ میلیون مترمکعب در سال، تامین آب شرب شهر شیراز به میزان ۵۶ میلیون مترمکعب در سال، تامین آب زیست محیطی رودخانه به میزان ۳۴.۴۵ میلیون مترمکعب در سال، فراهم کردن امکانات تفریحی و سیاحتی با توجه به جذابیت توریستی منطقه و کنترل سیلاب و جلوگیری از خسارت آن به سازه های موجود در حاشیه رودخانه بشار اشاره کرد.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه