بازدید مسئولان عالی قضایی از بخشهای مختلف حوزههای قضایی و ادارات تابعه قوه قضاییه در استان تهران/بازدید معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از حوزه قضایی رباطکریم/ رئیس دیوان عدالت اداری از حوزه قضایی فشافویه بازدید کرد
- پنجشنبه, 24, آبان,1403
- اقتصاد خرد, اقتصاد شهری, اقتصاد کلان, اقتصادی, دولت, سیاست, سیاسی, عناوین خبری, قضایی, مجلس
- ثبت نظر
مسئولان عالی قضایی از صبح امروز با حضور در شهرستانهای استان تهران، بخشهای مختلف حوزههای قضایی و ادارات تابعه قوه قضاییه و نحوه ارائه خدمات دستگاه قضایی در سطح استان تهران را مورد بازدید و ارزیابی قرار خواهند داد.به گزارش یمین نیوز به نقل از خبرگزاری میزان –
علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران از حضور مسئولان عالی قوه قضاییه در شهرستانها و بخشهای استان تهران خبر داد و گفت: مسئولان عالی قضایی از صبح امروز با حضور در شهرستانهای استان تهران، بخشهای مختلف حوزههای قضایی و ادارات تابعه قوه قضائیه و نحوه ارائه خدمات دستگاه قضایی در سطح استان تهران مورد بازدید و ارزیابی مسئولان عالی قوه قضاییه قرار خواهد گرفت.
القاصی گفت: در طی روزهای آینده ۲۳ نفر از مسئولان عالی و مقامات قوه قضاییه در شهرستانها و بخشهای استان تهران و همچنین مجتمعهای قضایی و ادارات تابعه قوه قضاییه در استان حضور خواهند یافت.
وی افزود: براساس برنامه زمانبندی که در این سفرها پیشبینی شده است تعداد ۲۱۵ برنامه اصلی و ۳۸ برنامه جانبی در سطح استان تدارک دیده شده که در مجموع ۲۵۳ بازدید، نشست و افتتاح پروژه توسط مسئولان عالی قوه قضاییه انجام میشود.
در همین راستا امروز حجتالاسلام والمسلمین عابدی رئیس دیوان عدالت اداری با حضور در شهرستان فشافویه از حوزههای قضایی این شهرستان بازدید کرد.
همچنین اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با سفر به شهرستان رباط کریم از بخشهای قضایی این شهرستان بازدید کرد.معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از بخشهای مختلف اداره ثبت اسناد و پزشکی قانونی شهرستان رباطکریم بازدید کرد ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ – ۱۳:۱۹
علی اصغر جهانگیر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران و طهماسبی رئیس دادگستری رباط کریم از ساختمان پزشکی قانونی شهرستان رباط کریم بازدید کردند.
اصغر جهانگیر همچنین از بخشهای مختلف اداره ثبت اسناد شهرستان رباط کریم بازدید کردسفر استانی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به رباط کریم ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ – ۱۱:۳۷
جلسه شورای تامین شهرستان رباط کریم صبح امروز با حضور اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران، ابولفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران، طهماسبی رئیس دادگستری شهرستان رباط کریم و امامجمعه و مسئولان انتظامی و اجرایی این شهرستان برگزار شد.
جهانگیر در این نشست بیان کرد: تلاش رئیس قوه قضاییه در این دوره و سفرهای جدید استانی این است که این سفرها از حالت تشریفاتی خارج شده و برنامهها عملیاتی شوند تا مشکلات مردم برطرف شوند.
وی افزود: در جریان سفرهای استانی هیئتهایی در استانها حضور یافته و مشکلات را جمع آوری میکنند و در سایه گزارشی که تهیه کردند نمایندگان قوه قضاییه در این مناطق حضور پیدا میکنند و در دیدارهای چهره به چهره با مردم مسائل مطرح میشود که امیدواریم بدین ترتیب مشکلات مردم مرتفع شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: سرعت تغییرات جهانی در گذشته نامحسوس بود، اما هم اکنون سرعت تغییرات در علوم بسیار زیاد است و اگر کسی تغییرات را درک نکند زندگی روزمره اش دچار مشکل میشود لذا شناخت تغییرات روزمره بسیار مهم است.
جهانگیر تاکید کرد: تغییر کارگزاران و مدیران نیز تغییراتی برای محیطها ایجاد میکند و در کنار آن قواعد و مقررات و چارچوبهایی وجود دارند که بعضا دست ما را میبندند. آنهم قوانینی که بدون اینکه به فرهنگ جامعه پرداخته و مسایل بومی و قومی و تنوع و سبک زندگی مردم را مورد توجه قرار دهد. در این صورت اگر قانونی نوشته شود تبدیل به ضد قانون میشود و در عمل معضلات زیادی را دامن میزند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: تعامل و مشارکت امروزه در دنیا بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
جهانگیر تاکید کرد: سالانه وجود ۷۰۰ هزار پرونده نزاع در محاکم، نشان دهنده این است که فرهنگ گفتوگو را نهادینه نکرده ایم. نزاع وقت پلیس و دستگاه قضا و خود مردم را میگیرد و زندگی را به کام شان تلخ میکند لذا اولین کار برای برون رفت از مشکلات در کنار اعتبارات و زیرساختها این است که باید نهضت فرهنگ گفتوگو را رایج کنیم و رسانهها و بزرگان مذهبی تلاش کنند تا امکان گفتوگو در بین افراد جامعه بالا برود.
وی افزود: چرا همه دنبال ماموریتهای خود هستیم، اما در عمل نمیتوانیم تعامل کنیم و در کوچکترین موارد منتظر دستور دادستانها هستیم در صورتی که تعاملات در خیلی موارد میتوانست مشکلات را کم کند. ورود پروندههای زیاد بی اهمیت به محاکم، دستگاه قضا را با مشکلات زیادی مواجه کرده و به اطاله دادرسی دامن زده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: اگر مردم بیاموزند خودشان پرونده را حل و فصل کنند، فرصتهای زیادی را در دسترس نیروی انتظامی و دستگاه قضایی برای رسیدگی به پروندههای مهم میدهند و این کمک به خود مردم و دوم کمک به حاکمیت است.
جهانگیر تاکید کرد: تعامل بین دستگاهی چند مدل است و یک مدل از بالا به پایین است. در این روش فقط کار با دستور نفر اول انجام میشود، اما باید نگاه سازمانی به معنای کامل خود تحقق یابد و فرهنگ گفتوگو و تعامل را باید در عمل پیاده کنیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: امیدوارم سفرهای استانی کمک کند تا پیام شما را منعکس کنیم تا آنچه حق این شهرستان است انجام شود.
جهانگیر با اشاره به رتبه نخست دادگستری رباط کریم در رسیدگی الکترونیکی به پروندهها در میان دیگر شهرستانها دیگر استان تهران تاکید کرد: یکی از موارد کمک کننده استفاده درست از فناوری هاست چراکه شفافیت ایجاد میکند و خطاها را به حداقل میرساند و کمبود نیروی انسانی را جبران میکند.
وی افزود: موضوع فضای فیزیکی کم دادگستری رباط کریم را حتما انتقال میدهیم تا اعتبار ویژه برای ساختمان دادگستری و کمبود نیروی انسانی اختصاص داده شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: محیط زیست بسیار مهم است و در سلامت و بهداشت محیط مردم مهم است چراکه زمینههای بروز مشکلات و پروندههای قضایی را ایجاد میکند که حتما باید به آن پرداخته شود، لذا پیگیر قانون هوای پاک از اصناف و هوای این شهرستان خواهیم بود.
وی افزود: ۲۰۰ هکتار در محدوده رباط کریم دچار تغییر کاربری شده است.سازمانهای متولی بحث تغییر کاربری باید نظارت کنند تا این اتفاق نیفتد و نباید منتظر باشند تا این کار انجام شود، اگر مسئولیت مان را در زمان مقرر انجام ندهیم باید دادستان و رئیس دادگستری پیگیری کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: حوزه تقسیماتی فرودگاه باید به رباط کریم برگردد تا سهم ۵ درصد از بلیطهای هواپیما به شهرستان اختصاص یابد که این موضوع نیز پیگیری میشود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: در مورد ناترازی آب و برق اگر پیشنهادی وجود دارد ارائه کنید تا از وزارت نیرو و دستگاههای مختلف پیگیری شود.
رتبه برتر دادگستری رباط کریم در رسیدگی الکترونیکی به پروندهها
طهماسبی، رئیس دادگستری رباط کربم در این جلسه گفت: اقدامات قضایی مثبتی با همت همکاران قضایی و اداری در شهرستان رباط کریم رقمخورده است.
وی با بیان اینکه کل دنیا به سمت فضای مجازی و استفاده هرچه بیشتر از دستگاههای الکترونیکی پیش میروند، افزود: حوزه قضایی شهرستان رباط کریم حائز رتبه اول در رسیدگیهای الکترونیکی به پرونده در بین شهرستانهای استان تهران است.
رئیس دادگستری رباط کریم با اشاره به راه اندازی دادگاه صلح در این شهرستان گفت: نیاز به فضای فیزیکی بیشتری برای انجام ماموریت ها داریم. همچنین چارت سازمانی نیز نیاز به تغییر و بازنگری دارد.
طهماسبی با اشاره به ضرورت اجرای قانون هوای پاک در این شهرستان گفت: بیش از ۵ هزار واحد صنعتی داریم که زباله سوزی از سوی این صنوف انجام میشود لذا باید ابلاغ ویژهای داده شود تا در این باره تجدید نظری صورت بگیرد.
امام جمعه رباط کریم: رضایتمندی مطلوبی از عملکرد دستگاه قضایی شهرستان وجود دارد
حجتالاسلام والمسلمین ترابی امام جمعه شهرستان رباط کریم نیز در این نشست گفت: مشکلات مردم با مدیریت از راه دور حل نمیشود لذا سفرهای استانی مسئولان نظام خیرات و برکات زیادی دارد.
وی افزود: از خیرات و برکات نظاماساامی است که مردم میبینند رئیس دستگاه قضا با آن استانه تحمل بالا به استانها و شهرستانهای مختلف سفرکرده و حرف هایشان را میشنود و معاونان وی نیز به شهرستانها رفته و نظارت بر عملکرد همکاران خود دارند و مشکلات مردم که نیاز به پیگیری کشوری دارد را بررسی و حل میکنند.
حجتالاسلام والمسلمین ترابی با بیان اینکه امروز مهمترین مشکل در حوزه قضایی، کمبود زیرساختهای قضایی و فضای فیزیکی است، عنوان کرد: امروزه رضایتمندی خوبی از دستگاه قضایی شهرستان وجود دارد.
فرماندار رباط کریم: تعامل مطلوب و بالایی بین دستگاه قضایی و اجرایی شهرستان رقمخورده است
احمدی فرماندار شهرستان رباط کریم نیز گفت: تعامل مطلوب و بالایی بین دستگاه قضایی و اجرایی شهرستان رقمخورده است.
وی با بیان اینکه در شهرستان نیروگاه و ظرفیتهای صنعتی بالایی داریم که نیاز به زیرساختهای مناسب حمل و نقل دارد، گفت: هزار و ۳۲۰ واحد پروانه دار صنعتی داریم و ۵ هزار تن محصولات کشاورزی در این شهرستات تولید میشود که باید نسبت به تجهیز کلانتری، احداث جادههای مناسب و تامین روشنایی این واحدها اقدام کنیم.
رئیس دیوان عدالت اداری از شهرک صنعتی شمسآباد بازدید کرد/ حجتالاسلام والمسلمین عابدی: هر اقدامی که نیاز باشد برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی انجام میدهیم ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ – ۱۱:۳۵
حجتالاسلام والمسلمین احمدرضا عابدی در جریان سفر اعضای شورای قضایی قوه قضاییه به شهرستانهای استان و با حضور دربخش فشافویه در جنوب تهران از شهرک صنعتی شمسآباد در این حوزه قضایی بازدید کرد.
وی در جریان بازدید که به همراه احمد رامندی معاون قضایی دیوان عدالت اداری در امور اقتصادی، اراضی و کشاورزی انجام شد، از چند واحد تولیدی و صنعتی از جمله شرکت تولید ابزار آروا و شرکت روان ترانس آپادانا بازدید کرد.
رئیس دیوان عدالت اداری در این بازدیدها از بخشهای مختلف این شرکتهای تولیدی بازدید و بر نحوه فعالیت این واحدها نظارت کرد.
وی سپس در جمع صنعتگران و تولیدکنندگان این شهرک صنعتی حاضر شد و پای صحبتها و مطالبات صاحبان صنایع نشست.
حجتالاسلام والمسلمین عابدی تصریح کرد: دیوان عدالت اداری هر اقدامی که نیاز باشد برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی انجام میدهد. گاهی تفسیر قانون و برداشتهای مختلفی که از آن میشود باعث بروز مشکلاتی میشود.
وی افزود: در حد توان و تا جایی که اختیارات ما اجازه بدهد به حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در کشور ورود میکنیم و آن را یک وظیفه میدانیم.
رئیس دیوان عدالت اداری با تاکید بر اینکه قبل از ابطال و یا تایید مصوبات باید برای رفع مشکلات چارهاندیشی و اقدام کرد، گفت: این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که اگر مصوبهای تصویب و یا مقررهای وضع شود ابطال آن و بازگشت به وضعیت سابق کار بسیار سختی است.
بر پایه این گزارش؛ مشکلات مالیاتی، حضور اتباع بیگانه غیرمجاز در واحدهای تولیدی با اسناد هویتی جعلی، سودهای کلان بانکی، مشکلات تخصیص ارز، مشکلات تامین برق واحدهای تولیدی و صنعتی و مشکلات واگذاری اراضی برای احداث واحدهای تولیدی از مهمترین مشکلات و مطالبات صاحبان صنایع و تولیدکنندگان در این دیدار بود. رئیس دیوان عدالت اداری از حوزه قضایی فشافویه بازدید کرد/ حجتالاسلام والمسلمین عابدی: قضاوت فرصتی برای خدمترسانی به مردم است ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ – ۱۱:۳۴
حجتالاسلام والمسلمین احمدرضا عابدی به همراه احمد رامندی معاون قضایی در امور اقتصادی، اراضی و کشاورزی دیوان عدالت اداری، یونس طرهانی معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران در امور زندانها و کمیسیون عفو و بخشودگی استان و حجتالاسلام والمسلمین فیروزجایی معاون دادستان تهران در امور زندانها از حوزه قضایی فشافویه بازدید کرد.
وی در گام اول با حضور در دادگاه عمومی بخش فشافویه در جمع قضات و کارکنان این بخش حاضر شد در جریان امور جاری در این حوزه قضایی قرار گرفت.
رئیس دیوان عدالت اداری ضمن دیدار چهره به چهره با قضات و کارکنان اداری این حوزه قضایی در جریان امور جاری در این بخش قرار گرفت و ضمن استماع مسائل و مشکلات آنان ارشادات و راهنماییهای لازم را برای پیشبرد هرچه بهتر امور ارائه کرد.
وی در نشست با قضات و کارکنان این حوزه قضایی ضمن تسلیت فرارسیدن ایام فاطمیه، اظهار کرد: قضاوت برای ما یک شغل نیست بلکه یک موهبت الهی و فرصتی برای خدمتگزاری به مردم است.
وی افزود: قضات و کارکنان این حوزه قضایی باید از تمام توان و ظرفیت خود برای رفع مشکلات مردم استفاده کنند تا رضایت مردم حاصل شود چرا که رضایت خداوند در رضایت مردم است.
باقر قنبری رئیس حوزه قضایی فشافویه در این نشست، اظهار کرد: شهرستان فشافویه با هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع مساحت و ۵۵ هزار نفر ایرانی و ۳۵ هزار نفر جمعیت اتباع در جنوب شرقی استان تهران واقع شده است.
وی حضور بیش از حد اتباع بیگانه در این حوزه قضایی را یکی از مهمترین مشکلات آن برشمرد و تصریح کرد: حضور اتباع بیگانه و آسیبهایی که به همراه دارند از قبیل کودکان کار و معتادان متجاهر در بخش فشافویه مشکلات فراوانی را ایجاد کرده است که باید برای آن چارهاندیشی کرد.
رئیس حوزه قضایی فشافویه از حضور ۳۰۰ واحد تولیدی و صنعتی و ۳۵ واحد دامداری در این بخش خبر داد و گفت: حمایت از این واحدهای تولیدی و کمک به رفع مشکلات آنان همواره در دستور کار دادگستری فشافویه قرار دارد.
وی در ادامه گزارشی از مهمترین اقدامات و طرحهای انجام شده در دادگستری این بخش ارائه و خواستار کمک دستگاه قضایی و دستگاههای اجرایی برای رفع مشکلات و مطالبات مردم این بخش شد.
یونس طرهانی معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران در امور زندانها و کمیسیون عفو و بخشودگی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه پروندههای تصادفات جرحی در سالهای گذشته بخش قابل توجهی از پروندههای وارده به این حوزه قضایی را شامل میشد، گفت: با تدابیری که در دادگستری استان اتخاذ پروندههای تصادفات جرحی به شورای حل اختلاف ارجاع شد که با صدور گزارش اصلاحی در شورا رسیدگی به این پروندهها سرعت بیشتری گرفت.
وی افزود: در نتیجه ابلاغ این دستورالعمل و اقدام به آن احقاق حق مردم سرعت گرفت، بیمهها به سرعت مطالبات مردم را پرداخت کردند و رضایتمندی مردم و بیمهها حاصل شد.
رئیس دیوان عدالت اداری در حاشیه این بازدید با جمعی از خانوادههای زندانیان این حوزه قضایی دیدار و بستههای کمک معیشتی و تحصیلی به خانوادهها و فرزندان این زندانیان اهدا کرد.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه