طرح فولاد میانه با تامین مالی بانک صنعت و معدن به بهره برداری رسید
- شنبه, 22, مهر,1396
- اقتصادی, روابط عمومی
- ثبت نظر
کارخانه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت سالانه ۸۰۰ هزارتن با حضورمعاون اول رئیس جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مقامات کشوری و استاني با تامين مالي ۲۸۲ میلیون یورویی بانک صنعت و معدن افتتاح شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و قطع وابستگی به درآمدهای نفتی و شکلگیری اقتصاد متکی بر توان داخلی، شرکت ملی فولاد ایران احداث کارخانه تولید آهن اسفنجی فولاد میانه را با ظرفیت تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن ، با رویکرد برقراری توازن در زنجیره فولاد کشوراحداث وبه بهره برداری رساند.
این طرح که درزمره طرح های هفتگانه فولادی است ؛در راستای قانون برنامه سوم و چهارم توسعه در بخش صنایع معدنی و به منظور تأمین فرآوردههای فولادی و رفع نیاز به واردات فولاد و کسب بخشی از سهم جهانی فولاد، ساخته شده است.
<b>اشتغال زایی طرح</b>
در طول اجرای این طرح، برای بیش از ۳۰۰ نفر به طور مستقیم و برای ۸۰۰ نفر به طور غیرمستقیم اشتغالزایی و همچنین برای ۱۰۰۰ نفر به طور غیرمستقیم اشتغال پایدار ایجاد شده است.
در اجرای قسمتهای مختلف این پروژه از جمله سیویل و ساخت تجهیزات با ایجاد کارگاههای ساخت و تجهیز و آمادهسازی از توانمندی نیروهای بومی و کارگاههای منطقه استفاده شده است که در این راستا آموزش نیروی انسانی و ایجاد ایمنی از مهمترین کارهای پروژه بوده است.
در این پروژه تمام مدارک و مستندات تجهیزات، تستها، نقشهها و دستورالعملها به صورت یک کتاب گردآوری شده است. همچنین بر اساس تجربیات به دست آمده در این پروژه، کتاب دانش فنی و اجرایی در پروژههای صنعتی با رویکرد پروژه کارخانه تولید آهن اسفنجی فولاد میانه نیز تدوین و چاپ شده تا گامی مثبتی در جهت انتقال تجربیات و ارتقای بنیه علمی کشور باشد.
<b>کارخانه ای با تکنولوژی ایرانی</b>
بنابه این گزارش ؛ در کارخانه تولید آهن اسفنجی فولاد میانه از روش جدیدی برای احیا استفاده میشود که به همت متخصصان ایرانی ابداع شده و در دنیا با نام” پرشین ریداکشن” بنام احیای مستقیم ایرانی ثبت شده است، این روش به اختصار، پِرِد نامیده میشود.
در این روش غیر از استفاده از گاز طبیعی از بخار آب هم استفاده میشود که در ظرفیتهای زیر دو میلیون تن در سال هزینه سرمایهگذاری کمتری نیاز دارد و آلایندگی کمتری هم به محیط زیست وارد میسازد.
واحد عملیات آبی، واحد بریکتسازی به منظور برگشت پودرهای آهن اسفنجی به پروسه ذوب و واحدهای عمومی و پشتیبانی و کنترلی از دیگر واحدهای مهم این کارخانه محسوب میشوند.
گفتنی است هفت طرح فولادی شامل فولاد قائنات ، سپیددشت، سبزوار، شادگان، نی ریز، بافت و فولاد میانه می باشد که توسط بانک صنعت و معدن تامین مالی شده است.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه