معاون دادستان کشور: رسانهها بستری برای تحقق عدالت با چاشنی اغنا هستند
- شنبه, 16, مرداد,1400
- اقتصاد خرد, اقتصاد شهری, اقتصاد کلان, اقتصادی, دولت, عناوین خبری, قضایی, مجلس
- ثبت نظر
معاون فضای مجازی دادستان کل کشور از رسانهها به عنوان بستری برای ارتباط مستمر عموم مردم با دستگاه قضا در راستای تحقق عدالت با چاشنی اغنا یاد کرد.
به گزارش یمین نیوز به نقل از ایسنا «جواد بابایی» در مراسم اختتامیه اولین جشنواره رسانه و عدلیه یزد که امشب در باغ جهانی دولت آباد برگزار شد، ضمن تبریک روز خبرنگار، اظهار کرد: یکی از بهترین و کم هزینه ترین راه های ارتباطی برون سازمانی، رسانهها هستند چون بستری برای ارتباط مستمر عموم مردم با دستگاه قضا در راستای تحقق عدالت با چاشنی اغنا هستند به طوری که اثری مطلوب بر مخاطبان دارد.
وی افزود: ظرفیت عظیم رسانه در ارتباط با عدلیه، آگاهی بخشی عمومی در مسائل حقوقی است که باعث پیشگیری از بروز جرم و کاهش بزه دیدگی در جامعه می شود.
بابایی از مزایای ارتباط رسانه و عدلیه را در احیای حقوق عامه، جلوگیری از تضییع حقوق عامه و کاش آسیبهای اجتماعی که به درستی توسط این جشنواره مدنظر قرار گرفته است، ذکر کرد.
وی در ادامه یادآور شد: مقام معظم رهبری بارها به موضوع اطلاع رسانی در خصوص انعکاس عملکردها و استفاده از شیوه های جذاب در اطلاع رسانی تاکید کرده اند.
وی افزود: قوه قضائیه نیز در سند تحول بر مسئله رسانه و توسعه گفتمان سازی تاکید داشته است تا ضمن معرفی چهره حقیقی دستگاه قضا، شیطنت رسانه های معاند در این حوزه را خنثی کند.
معاون دادستان کشور تقدیر این دوره از جشنواره از نقد برتر را نیز از تاکیدات سند تحول قضایی کشور خواند.
وی ادامه داد: این ضرورت اقتضا کرد که دادگستری استان یزد اقدام به برگزاری این جشنواره کند که ایده بسیار خوبی بود و امیدواریم استانهای دیگر از این ایده، الگوبرداری کنند.
بابایی در قسمت پایانی سخنانش اهتمام رسانه های دلسوز کشورمان به اخبار جعلی به ویژه از سوی رسانه های معاند که می تواند بار روانی منفی در جامعه ایجاد کند را خواستار شد و آن را بسیار حائز اهمیت و از مطالبات کلان مسئولان دانست.
استفاده از ظرفیتهای نخبگان حقوقی و قضایی با همراهی دستگاه قضایی در استان، توجه به باورپذیری، اعتنای مطالب، حمایت از منافع مردم و توجه به رفع ابهامات در مخاطبان، دیگر توصیه های
معاون فضای مجازی دادستان بود که در این باره به اخبار مربوط به طرح صیانت نیز اشاره کرد.
برگزاری کارگاههای آموزشی و دانش افزایی برای رسانه ها و تشکیل اتاق فکر های بین رسانه ها و دستگاه قضایی نیز از پیشنهادات بابایی در این نشست بود.
«محمدعلی طالبی» استاندار یزد نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیرماه، گفت: همه مدیون خدمات این بزرگواران هستیم و باید این شخصیتهای ارزنده بیشتر به مردم و جامعه معرفی شوند.
وی همچنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهادت شهید صارمی و روز خبرنگار، فضای غالب رسانه های گروهی استان را در راستای تقویت همدلی و هماهنگی بیشتر بین دستگاه های مختلف خواند.
طالبی از دستگاه قضا نیز به خاطر بسترسازی جهت تعامل خوبی که با رسانه ها مهیا کرده است، قدردانی و خاطرنشان کرد: این فضا علاوه بر ایجاد شفافیت در امور قضایی، باعث تقویت اعتماد عمومی به دستگاه قضا شده که بر موفقیت سایر بخشهای استان نیز تاثیرگذار بوده است.
استاندار در پایان سخنانش به برگزیدگان این جشنواره تبریک گفت و برای آنها آرزوی توفیق کرد.
«غلامعلی دهشیری» رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: این جشنواره فرصتی است تا به بهانه تبین برنامه ها و دستاوردهای دستگاه قضا، از رسانه ها تجلیل بعمل آید.
وی با بیان این که گفتمان سازی از برنامه های سند تحول قضایی است، اظهارکرد: ترسیم و تبیین چهره دستگاه قضایی نیازمند همکاری رسانه هاست.
دهشیری در ادامه با تبریک آغاز بکار دولت انقلابی و مردمی و عرض خداقوت به فعالیتهای هشت ساله دولت تدبیر و امید، گفت: از مردم می خواهیم به دولت جدید مردمی و تحول خواه کمک کنند.
رئیس کل دادگستری استان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بیانات اخیر آیت الله رئیسی در مورد بوسیدن دست مقام معظم رهبری، اظهار کرد: علیرغم بازخوردهای مختلف سخنان رئیس جمهور منتخب، این جمله پیام بزرگی برای ولایت خواهان داشت مبنی بر این که نائب امام زمان(عج) دیگر تنها نیستند و فرمان های ایشان دیگر بر زمین نخواهد ماند.
قرائت پیام رئیس قوه به مناسبت برگزاری اولین جشنواره رسانه و عدلیه، پایانبخش سخنان رئیس کل دادگستری استان بود.
اجرای گروه سرود شمیم ولایت، اجرای یکی از خوانندگان استان و تجلیل از برگزیدگان بخشهای مختلف از دیگر بخشهای اختتامیه اولین جشنواره رسانه و عدلیه بود.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه