آنچه در چهارمین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی مطرح شد/ ۳ گزینه وزارت از سوابق و برنامه‌های خود دفاع کردند  
چاپ 

آنچه در چهارمین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی مطرح شد/ ۳ گزینه وزارت از سوابق و برنامه‌های خود دفاع کردند 

چهارمین روز بررسی کابینه پیشنهادی مسعود پزشکیان در صحن مجلس شورای اسلامی در حال برگزاری است.

 – پس از معرفی اعضای کابینه توسط مسعود پزشکیان وزرای پیشنهادی دولت با حضور در کمیسیون‌های تخصصی مجلس به تشریح برنامه‌های خود و پاسخ به سوالات نمایندگان ملت پرداختند و از صبح روز شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ کار بررسی صلاحیت این افراد پیشنهادی برای تصدی وزارتخانه‌های مختلف دولت در صحن علنی مجلس شورای اسلامی آغاز شده است و تا روز چهارشنبه ادامه دارد.

در روزهای گذشته صلاحیت وزرای پیشنهادی ارتباطات، اطلاعات، اقتصاد، امورخارجه، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهادکشاورزی، دادگستری، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، راه و شهرسازی و صمت توسط نماشندگان مجلس بررسی شده است.

در ادامه آخرین اخبار از آنچه در روز چهارم بررسی صلاحیت‌ها در صحن علنی مجلس شورای اسلامی توسط موافقان و مخالفان وزرای پیشنهادی مطرح می‌شود را مرور خواهیم کرد.

وزیر پیشنهادی صمت: خودرو باید به سمت خصوصی‌سازی برود/ باید مشکلات ناشی از سیاست‌های پولی و بانکی مرتفع شود

محمد اتابک در ابتدای نشست علنی نوبت صبح امروز سه‌شنبه، ۳۰ مرداد مجلس شورای اسلامی به تشریح برنامه‌ها و سوابق خود پرداخت و گفت: برنامه هفتم پیشرفت در بخش صنعت، معدن و تجارت در مسیر اشتغال پایدار و بهبود معیشت مردم گامی موثر است و هدف‌گذاری ما برای این وزارتخانه، تحقق اسناد و چشم‌انداز پیش رو است ضمن اینکه کسب جایگاه اول صنعتی به راحتی قابل دسترسی نیست و در سطح منطقه رسیدن به این جایگاه تلاش بسیاری می‌خواهد.

هم اکنون چالش‌های عمده و کلان در حوزه‌های صنعت، معدن و تجارت اعم از پایین بودن سهم بهره‌وری، چالش تأمین منابع مالی، ناپایداری روند نزولی تشکیل سرمایه ثابت و ناخالص در کشور وجود دارد. سیاست‌های پولی و بانکی در مسیر توسعه مشکلاتی ایجاد کرده که باید این مشکلات مرتفع شود. رقابت پذیری کم صنعت و واحدهای غیراقتصادی کوچک نیز از مشکلات دیگر عرصه صنعت، معدن و تجارت است.

بی‌ثباتی قیمت مواد اولیه و سهم اقتصاد غیررسمی و قاچاق باعث مشکلات فراوانی شده و ارتقا بخش صنعت از بخش صادرات با توسعه بخش پیشران و حرکت از پمپ فروشی به سمت محصولات خام محور و تولید محصولات با ارزش افزوده بالا و افزایش خوداکتفایی و همینطور تقویت نشان‌های داخلی برای حضور در بازارهای جهانی و منطقه‌ای می‌تواند کشور را به سمت رشد پیش‌بینی شده و رونق صنعتی سوق دهد.

 درخصوص واردات خودرو قانون ابلاغ شده است اما اعتقاد بنده بر این است که خودرو سازی باید به دنبال ارتقا کیفیت و بهتر شدن وضعیت ایمنی، همچنین بهبود وضعیت مصرف سوخت باشد تا بتواند رقابت کند. ضمن اینکه خودرو باید به سمت خصوصی سازی برود.

ما در بخش معدن با مشکلات بسیاری مواجه هستیم که لازم است این مشکلات شناسایی شود و برنامه‌های مدونی برای حل مشکلات داریم. البته امیدوارم برگرداندن اعتبار و ارتقای شخصیت به معدن و معدن‌داری از اکتشاف و استخراج و فرآوری مواد خام برای کشور را بتوانیم انجام دهیم که تمام تلاش خود را در این زمینه با هماهنگی نمایندگان محترم انجام خواهیم داد.

موافقت کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با گزینه پیشنهادی وزارت علوم

سخنگوی سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در گزارشی اعلام کرد که پس از بررسی برنامه‌های کتبی و شفاهی پیشنهادی «سیمایی صراف» و با توجه به اینکه وی متعهد به دستیابی به اهداف کمی و سنجه‌های عملکردی مصرح در قانون برنامه هفتم پیشرفت شد، کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری من حیث المجموع با پیشنهاد تصدی این گزینه پیشنهادی برای پست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اکثریت آراء موافقت کرده است.

مخالف وزیر پیشنهادی علوم: سیمایی صراف تجربه موفقی به عنوان رئیس دانشگاه، دانشکده یا حتی گروه هم ندارد

در ادامه علیرضا عباسی به عنوان مخالف کلیات برنامه وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری خطاب به سیمایی صراف گفت: شما در برنامه‌های خود به طور مفصل به اسناد بالادستی و برنامه هفتم توسعه اشاره کردید اما تعداد آنها زیاد بود و فاقد اولویت بندی است که نشان می‌دهد هیچ اولویتی ندارید. در مورد سوابق مدیریتی و علمی شما سلسله مراتب علمی در مجموعه آموزش عالی طی نشده است و تجربه موفقی به عنوان رییس دانشگاه، دانشکده یا حتی گروه هم ندارید، اما می‌خواهید مدیریت مجموعه‌ای را بگیرید که یک میلیون ۲۰۰ هزار دانشجو، ۵۰ هزار عضو هیات علمی، ۸۲ هزار کارمند و بیش از ۴۰۰ دانشگاه زیرمجموعه دارد و این در حالی است که وزیر علوم باید حداقل در مجامع معتبر ملی فردی شناخته شده باشد. من در این زمینه تحقیق کردم شما در ۲۰ سال سابقه کار تنها یک رزومه علمی در دانشگاه شهید بهشتی داشتید و ۲۷ مقاله داخلی و انگشت شمار مقاله خارجی و چند کتاب و در سامانه علم سنجی شهید بهشتی نیز سطح علمی شما یک شناخته شده است.

موافق وزیر پیشنهادی علوم: سیمایی صراف می‌تواند سیاست‌گذاری توانا برای حل مشکلات وزارت علوم باشد

مسعود خاتمی اما در موافقت با کلیات برنامه وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری گفت: وزیر پیشنهادی علوم برنامه‌های خود را با محوریت مسئولیت اجتماعی نظام آموزش عالی ترسیم کرده است و عمده نگاه ایشان فرآیند اثرگذار ساختن دانشگاه در حیات و مناسبات پیچیده جامعه وجود دارد. سیمایی صراف خود تحصیل علوم انسانی داشته و حقوقدان شایسته‌ای است که به مسائل حقوقی در این حوزه اشراف کامل دارد و با تجربه مدیریتی و اجرایی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اشراف حاصل از تعاملات با مجموعه ستاد وزارت علوم و زیر نظام آن خبرگی مناسبی برای حل مشکلات این مجموعه دارد. سیمایی صراف با اشراف بر مسائل حقوقی و حضور در حوزه تعلیم می‌تواند سیاست‌گذاری توانا برای حل مشکلات وزارت علوم باشد.

موافق وزیر پیشنهادی علوم: سیمایی صراف تحصیلات حوزوی و دانشگاهی و سوابق اجرایی و پژوهشی متناسبی دارد

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد موحد در موافقت با برنامه‌های حسین سیمایی صراف وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: وزارت علوم یکی از ارکان اساسی حاکمیت است و نقش اساسی در توسعه اقتصاد دانش بنیان را برعهده دارد. به همین منظور فردی باید مسئولیت این وزارتخانه را برعهده گیرد که بتواند در مسیر تحقق اقتصاد دانش بنیان قدم بردارد تا بتواند از اقتصاد نفت محور خلاصی پیدا کند. در این شرایط حساس جامعه جوان و دانشجو نیازمند فردی است که بتواند این وزارتخانه را به نحو مطلوب اداره کند بنابراین انتخاب وزیر بسیار پر اهمیت و حساس است. امروز رئیس جمهور فردی را به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی کرد که ویژگی های منحصر به فردی از جمله تحصیلات حوزوی و دانشگاهی و سوابق اجرایی و پژوهشی متناسبی دارد.

مخالف وزیر پیشنهادی علوم: برنامه وزیر پیشنهادی برای ارتقای علمی و فناوری در جهان و ایجاد دیپلماسی علمی چیست؟

در ادامه محمد سراج در مخالفت با برنامه‌های وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری خطاب به سیمایی صراف گفت: در سیاست‌های کلی علم و فناوری ابلاغ شده در سال ۱۳۹۳ توسط مقام معظم رهبری به جهاد مستمر علمی تاکید شده لذا باید از شما بپرسم برنامه تان برای ارتقای علمی و فناوری در جهان و ایجاد دیپلماسی علمی چیست؟ همچنین برنامه شما برای اجرای سند آموزش عالی با تاکید بر تربیت دانشجویان نخبه، عالم، متخصص و متعهد برای صیانت از انقلاب اسلامی چیست؟ شما چه برنامه‌ای برای مهارت محور کردن آموزش دارید و چه برنامه اجرایی برای اقتصاد آموزش، اقتصاد پژوهش و کارآفرینی آموزش در دست دارید؟ راهکار شما برای تکمیل زنجیره های چرخه علم و ثروت چیست؟، برنامه شما برای تقاضا محور کردن پژوهش چیست؟ و برای استقلال مالی دانشگاه ها و درآمدزایی آن ها چه رویکردی در پیش گرفته اید؟ همچنین برنامه شما برای ترویج فرهنگ ازدواج دانشجویی و توسعه سرپناه مرتبط زوج‌های دانشجو چگونه برنامه‌ای است؟


مخالف وزیر پیشنهادی علوم: برنامه‌های سیمایی صراف تنها ۱۵ صفحه بود/ عموم برنامه‌ها کلی و غیرقابل سنجش است

عبدالحسین همتی سراپرده نیز در مخالفت با کلیات برنامه وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری گفت: وزیر پیشنهادی شخصیتی محترم، متعهد، کارآمد، انقلابی و ارزشی است و سوابق علمی خوبی در کارنامه دارد و امیدوارم با حضور ایشان اتفاقات خوبی رخ دهد، اما نگرانی ما از برنامه‌های وی بوده چرا که آقای سیمایی فارغ‌التحصیل رشته علوم انسانی هستند و این وزارتخانه با تصدی وی برای رشته علوم مفید خواهد بود، اما برای رشته‌های فنی، مهندسی و علوم پایه برنامه‌ای نکرده‌اند. برنامه‌های وزیر پیشنهادی تنها ۱۵ صفحه بود و در آن هیچ اشاره‌ای به وضع موجود نشده بود.

سیمایی صراف باید تصریح کنند که وضع موجود چگونه بوده و به چه سمتی حرکت خواهیم کرد. عموم برنامه‌های وزیر پیشنهادی کلی و غیرقابل سنجش است در حالی که باید بخشی از آن کمی باشد تا ما بتوانیم آن را نظارت و بررسی کنیم، همچنین لازم است در برنامه‌های خود زمانبندی نیز داشته باشند و به موارد مغفول مانده توجه کنند.

موافق وزیر پیشنهادی علوم: انتخاب سیمایی صراف نماد حکمرانی خوب است

در ادامه محمد بهرامی سیف آباد به عنوان موافق برنامه‌های حسین سیمایی صراف گفت: پزشکیان به دنبال حکمرانی خوب یعنی وفاق سیاسی است، نماد این حکمرانی خوب انتخاب سیمایی صراف است، وی با سابقه حضور در ۲ دولت با ۲ رئیس جمهور متفاوت با دو نگاه سیاسی و با سابقه علمی و حقوقی و از بدنه دانشگاه می‌توانند مسائل را به خوبی مرتفع کنند.

موافق وزیر پیشنهادی علوم: سیمایی صراف برنامه‌ای جامع، اثرگذار و منطبق با برنامه هفتم پیشرفت ارائه داده است

احمد مرادی نیز در موافقت با کلیات برنامه وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری گفت:  دفاع من از سیمایی در راستای تعصبی است که نسبت به آموزش عالی دارم و جایگاه وزارت علوم در کشور بسیار بالا است بنابراین باید تلاش شود تا فاصله دانشگاه‌های کشور با بهترین دانشگاه‌های دنیا را کاهش دهیم و برای تحقق این انتظار وزارت علوم نیازمند برخورداری از شخصیت امین، دلسوز، با انگیزه و شجاع است.  در بررسی سوابق وزیر پیشنهادی این خصایص مشاهده می‌شود ضمن اینکه وی برنامه‌ای جامع، اثرگذار و منطبق با برنامه هفتم پیشرفت در کمیسیون‌ها ارائه داده ضمن اینکه اشتیاق و حس مسئولیت بیشتر نمایندگان باعث شده به عنوان نماینده موافق با وی ثبت‌نام کنم.

سیمایی صراف: نگرانی از معاش و معیشت با کرامت انسانی و کرامت دانشگاهیان سازگار نیست/ یکی از راهکارهای جذب و نگهداشت نخبگان تسهیل فرآیند جذب آنها در دستگاه‌های علمی و اجرایی است

پس از مطرح شدن اظهارات موافقان و مخالفان حسین سیمایی صراف به تشریح برنامه‌ها و سوابق خود پرداخت و گفت: در تمام کمیسیون‌های مجلس اعلام داشتم که گفتمان این دوره آموزش عالی، گفتمان مسئولیت اجتماعی است که در ۴ سال آینده پژوهشگاه ها، دانشگاه‌ها و سایر مراکز دانشگاهی بیش از هر زمان دیگر مسئولیت اجتماعی خود را برعهده خواهند گرفت. دانشگاه‌ها معطوف به مسائل خواهد بود و نسبت به نیاز‌ها و مسائل حساس کشور توجه جدی صورت خواهد گرفت البته پیش نیاز مهم برای تحقق مسئولیت اجتماعی این است که کرامت انسانی دانش وران و دانشجویان را به رسمیت بشماریم.

 احترام به کسانی که در خدمت علم هستند باید صورت گیرد، نگرانی از معاش و معیشت با کرامت انسانی و کرامت دانشگاهیان سازگار نیست. وضعیت استاد و دانشجو اقتضا می کند که استدلال، آزادی پرسش گری و پاسخگویی را به رسمیت بشناسیم. البته برخی از مشکلات که در کمیسیون های مجلس بیان شد را بی توجه نخواهیم بود اما لازم است که این چالش ها شناسایی و کارشناسی شود.

اقبال نسبت به علوم پایه و علوم انسانی با کاهش محسوسی مواجه است. در حوزه علوم تجربی ۶۵۰ هزار نفر تقریبا داوطلب داریم در حالی که حوزه علوم پایه و علوم انسانی نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر داوطلب هستند و با توجه به اینکه حوزه علوم انسانی و علوم پایه زیربنای توسعه می‌باشند باید توجه جدی به این مسئله شود.

فیلم اصلی

فهمیدن نسل Z مساله بسیار مهمی است و نباید واقعیت را انکار کرد، اگرچه مبتکر کرسی‌های آزاد اندیشی مقام معظم رهبری هستند اما سوال این است ما چقدر فضای آزاد اندیشی را ایجاد کرده ایم.

باید عوامل مهاجرت را مورد بررسی قرار دهیم که یکسری عوامل مادی و یکسری عوامل غیرمادی دارد، عوامل مادی مانند معاش و معیشت و شغل مناسب و عوامل غیرمادی ناامیدی از آینده، احساس تبعیض و نقض کرامت است و ما باید این سوء تفاهم را برطرف کنیم. یکی از راهکارهای جذب و نگهداشت نخبگان تسهیل فرآیند جذب آنها در دستگاه‌های علمی و اجرایی است.

بنده را هیچ یک جناح‌های سیاسی معرفی نکرده و آقای عارف به بنده تأکید کردند که وامدار هیچ کسی نیستم چرا که خودم بالا آمدم لذا ضمن احترام به همه گرایش‌های سیاسی، مشی بنده مطابق با سوابقم اعتدال بوده و افرادی که به کار گرفتم نیز از همه گرایش‌های سیاسی با صلاحیت‌های علمی، تخصصی و اعتدال‌گرایی بوده است.

تایید صلاحیت وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط کمیسیون فرهنگی

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گزارشی اعلام کرد که با بررسی گسترده پیرامون سوابق، عملکرد، برنامه ها و اظهارات سید عباس صالحی شریعتی، اعضای کمیسیون با اکثریت آراء صلاحیت وی را برای تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تایید کردند.

صالحی: فرهنگ و رسانه می‌تواند مفصل ارتباط میان دولت و ملت باشد/ مردم باید دولت را از خود بدانند و به آن اعتماد کنند

در ادامه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی سیدعباس صالحی شریعتی در جریان تشریح برنامه‌ها و سوابق خود گفت:  مفصل ارتباط میان دولت و ملت می‌تواند فرهنگ و رسانه باشد و از این طریق نظام حکمرانی فرهنگی ما مناسبات ارتباطی خودش را با ایده‌ها و راهکارهای تازه با ملت به سوی مقصدی مشترک برقرار کند. در این میان اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه میدان‌دار و عرصه‌دار این عرصه هستند و باید این اصحاب، منزلت، حقوق و نهادها و تشکل‌هایشان را مورد توجه قرار داد.

کار عمده دولت وفاق ملی در سطح دولت و ملت است و اینکه مردم، دولت را از خود بدانند و به آن اعتماد کنند و رابطه همدلانه و همکارانه پیدا کنند و همان نسبت‌هایی که در دهه اول انقلاب همه‌مان به خاطر داریم. هنگامی که گفته می‌شد کمبودی در جبهه‌ها وجود دارد مردم از زندگی خودشان می‌گذشتند، آن مرد روستایی و آن مردم محروم برای اینکه آن کمک را به جبهه‌ها انجام دهند چرا که دولت را از خود می‌دانستند و فاصله‌ای میان دولت و خودشان قائل نبودند و ما باید بازگشت مجدد به این میدان پیدا کرده و اعتماد را بازگردانیم و اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه میدان‌داران این حوزه هستند.


ایرانیان نقطه اتصال فرهنگ و هنر و انتقال‌دهنده فرهنگ و دانش و داستان و شعر دیده و هستند. نقش ایرانیان در گسترش اسلام در جهان بی‌بدیل است، فرهنگ اسلامی در سراسر سرزمین‌های اسلامی با حضور هنرمندان، نویسندگان، شاعران، دانشمندان، فیلسوفان، محققان و دبیران ایرانی گسترش یافت.

مردمان فراوانی در جای جای جهان به دنبال شناخت و بهره‌مندی از فرهنگ و هنر ایران هستند. هزاران هنرآموز و هنرمند با اتکاء با معارف فرهنگ اسلامی به آفرینش فرهنگی می‌پردازند. سینمای غنی به ویژه سینمای پس از انقلاب درخشش‌های شایان توجهی داشته و حتماً باید بالندگی بیشتری پیدا کند. هنرمندان و فناوران در تولید پویانمایی و بازی‌های رایانه‌ای بر پیشانی ملت ظرفیت‌های فراوانی دارد، موسیقی ایرانی سفیر بی‌کلام، مخاطبان زیادی را محصوب خود می‌کند، این ظرفیت‌های افتخارآمیز بن‌مایه بازآفرینی فرهنگ و هنر ایران اسلامی در حال و آینده خواهند بود. با عنایات الهی چشم به راه گلبانگ ایران زرین فرهنگی خواهیم بود.

تایید صلاحیت وزیر پیشنهادی کشور توسط  کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس در گزارشی اعلام کرد که این کمیسیون با جمع‌بندی صلاحیت و انطباق برنامه‌های ارائه شده با اسناد بالادستی وزیر پیشنهادی کشور دولت چهاردهم را فردی شایسته، توانمند و مطلوب جهت تصدی وزارت کشور تشخیص داد و بر اساس برنامه‌ها و سیاست‌ها و سابقه عملکردی و مسئولیتی و سطوح علمی، وی را با اکثریت قاطع آرا واجد شرایط تصدی وزارت کشور دانسته‌اند.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مومنی را واجد شرایط تصدی وزارت کشور دانست

در ادامه نیز سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی کشور گفت: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با استماع مجموعه برنامه‌ها و سیاست‌ها و سابقه عملکردی و مسئولیتی و سطوح علمی، مومنی را با اکثریت قاطع آرا واجد شرایط تصدی وزارت کشور دانسته‌اند.

موافق وزیر پیشنهادی کشور: از هم‌اکنون به سردار مومنی تبریک می‌گویم

در جریان بررسی سوابق و برنامه‌های وزیر پیشنهادی کشور، عباس صوفی در موافقت با برنامه‌های اسکندر مومنی گفت: با توجه به اینکه ۲۱۱ نفر برای موافقت با وزیر پیشنهادی ثبت نام کرده اند از هم اکنون به سردار مومنی تبریک عرض می‌کنم. هنگامی که در دهه ۸۰ سالانه ۲۸ هزار تلفات جاده‌ای داشتیم وی برنامه‌ای را اجرا کرد که تلفات به ۱۶ هزار نفر کاهش پیدا کرد و این یعنی عملکرد موفق، کارنامه سردار مومنی دو نکته مهم دارد، ابتدا اینکه این فرد برای جان انسان‌ها اهمیت قائل بوده و در چنین شرایطی دلیل ندارد به دنبال افرادی باشیم که کارنامه درستی ندارند و نکته دوم اینکه وی فردی موفق بوده که در هر سمتی به خوبی عمل کرده است. رویکردهای سردار مومنی در حوزه اجتماعی از زمانی که راهور را تحویل گرفت و سپس با حکم رئیس جمهور وقت دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر شد بر بعد نظامی اش غلبه کرده است.

موافق وزیر پیشنهادی کشور: مومنی کارآمد و معتقد به شایسته‌سالاری است

حجت الاسلام و المسلمین محمد میرزایی نیز در موافقت با کلیات برنامه وزیر پیشنهادی کشور گفت: مومنی معتقد به نظام و قانون اساسی، متخصص، باتجربه، کارآمد و معتقد به شایسته‌سالاری است ضمن اینکه ابتدا عدم علاقه خود را به پذیرش این مسئولیت با رئیس جمهور بیان کرده بود و صرفاً بر اساس تکلیف و به جهت کمک به مردم و دولت و رفع مشکلات و تقویت وزارت کشور وارد میدان خدمت شده است و این رویه در این دوره همانند غنیمت و گوهری گرانبها است.

آغاز نشست علنی نوبت عصر مجلس شورای اسلامی

مخالف برنامه‌های وزیر پیشنهادی کشور: مومنی تجربه و علم لازم برای مدیریت وزارت کشور را ندارد

حجت الاسلام و المسلمین محمد باقری بناب در نشست علنی نوبت عصر امروز سه‌شنبه، ۳۰ مرداد مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات برنامه وزیر پیشنهادی کشور گفت: مومنی نه تجربه و نه علم لازم را برای مدیریت وزارت کشور ندارد، به واقع وزیر کشور باید تجربه و علم کافی را داشته باشد بنابراین فردی که نه علم و نه تجربه لازم را دارد نباید در وزارت کشور به کار گرفته شود. آیا نمی‌شد یکی از این استانداران و معاونین تصدی وزارت کشور را برعهده گیرد، چرا ما باید بعد از ۴۳ سال از عمر انقلاب نتوانیم یک وزیر کشور در کشور تربیت کنیم.

موافق وزیر کشور: رشته‌های تحصیلی مومنی مرتبط با وزارت کشور بوده است

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین نصرالله پژمانفر در موافقت با برنامه‌های اسکندر مومنی گفت: مومنی مدرک دکتری خود را از دانشگاه دفاع ملی اخذ کرده است و مدرک فوق لیسانس را در رشته علوم سیاسی بین الملل از دانشگاه تهران گرفته است بنابراین رشته هایی که در آن ها تحصیل کرده است با این وزارتخانه مرتبط است. وی در موقعیت های مختلف مسئولیت هایی داشتند و این نقطه قوت برای تصدی وزارت کشور است ضمن اینکه لازم است نگاهی به جامعیت برنامه وی داشته باشیم کما اینکه در تحلیل مرکز پژوهش های مجلس نیز برنامه وی جامع شناخته شده و در سرفصل های اقتصاد، معیشت، تقویت سرمایه اجتماعی، مشارکت سیاسی و اجتماعی، مدیریت بحران ها در حوادث غیرمترقبه، چالش های زیست محیطی شهری و روستایی، سوابق مرتبطی دارد. همچنین سعی کرده است در برنامه های خود نگاهی به اسناد بالادستی، برنامه هفتم، سند چشم انداز و بیانیه گام دوم انقلاب داشته است.  

این خبر در حال تکمیل است…

درباره نویسنده

16255مطلب نوشته است .



نوشتن دیدگاه

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت یمین نیوز می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
تاسیس 1394

طراحی شده توسط گروه آرکو